7 πιθανά Ταργκάρυεν ονόματα για τον Τζον

Ναι είμαστε στη σεζόν θεωριών!

Ο Τζον είναι παιδί του Ραίγκαρ και της Λυάννα και ως Ταργκάρυεν πρέπει να έχει και το ανάλογο όνομα. Ο Ραίγκαρ βέβαια είχε ήδη μια κόρη την Rhaenys κι έναν γιο τον Aegon. Αν ο Τζον πάρει την ιστορία κάποιου (όχι σποιλερ) στα βιβλία αποκλείουμε το όνομα Αίγκον. Ας δούμε με τι επιλογές μείναμε.

1. Jaehaerys. Πολλοί φαν υποστηρίζουν το παρόν όνομα ως αυτό που ψιθύρισε η Λυάννα. Ο Βασιλιάς Jaehaerys ο πρώτος πολέμησε την Πίστη. Ο βασιλιάς Jaehaerys ο δεύτερος πολέμησε για να τελειώσουν οι αιμομικτικοί γάμοι.

2. Aemon. Επίσης μια ακόμη επιλογή από άλλους που «διαβάζουν» χείλη. Ο πιο γνωστός στο κοινό Αίμον ήταν μάεστερ στην Νυχτερινή Φρουρά.

3. Daemon. Μοιάζει με το Αίμον και το είχαν αρκετοί Ταργκάρυεν.

4. Rhaemon. Παλεύοντας μεταξύ Α και Μ προσθέτοντας το όνομα του ίδιου του Ραίγκαρ.

5. Aerys. Αν το Ραίγκαρ έβγαλε το παιδί από τον πατέρα του δεν θα έχει καλή μοίρα. Και λόγω της ιστορίας δεν νομίζουμε να δοθεί κάτι τέτοιο αλλά το πετάμε μέσα λόγω του ότι η σειρά έχει αναφερθεί πολλές φορές στην Επανάσταση του Ρόμπερτ και στον πατέρα της Ντάνυ.

6. Baelor. Να ένα ωραίο όνομα άξιου Ταργκάρυεν. Το Σεπτ του Μπέιλορ καταστράφηκε από την Σέρσεϊ, εκεί που αποκεφαλίστηκε ο Νεντ.

7. Rhaegard. Μιας και είναι σημαντική η καταγωγή του Τζον ίσως η Λυάννα να ήθελε σύνδεση με τον πατέρα του. Μια ένωση του Ραίγκαρ και του Ένταρντ

Μπείτε στην κατηγορία Ταργκάρυεν και μάθετε τα πάντα για τον οίκο και τα ιστορικά πρόσωπα που τον αποτελούν (εδώ).

πηγη
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.