Σέρσεϊ και Ντάνυ προβλέπουν την 7η σεζόν

Οι δύο βασίλισσες!

Οι ηθοποιοί Lena Headey ως Σέρσεϊ και Emilia Clarke ως Νταινέρυς μίλησαν στο Entertainment Weekly μετά το φινάλε της σεζόν. Και οι δύο είναι υποψήφιες για Emmy φέτος και σχολίασαν τις μεγάλες στιγμές των χαρακτήρων τους και το μέλλον στην σειρά.

Η Lena δεν μπορούσε παρά να χαμογελά συνέχεια όταν διάβασε το σενάριο και είπε πως η σκηνή με την Ουνέλα ήταν διαφορετική από αυτό που είδαμε στις οθόνες μας, έμελλε πολύ χειρότερη και σε μας έφτασε μια πιο «ελαφριά» εκδοχή της. Για το τι θα φέρει η νέα σεζόν στις δύο γυναίκες η Lena πιστεύει (όπως όλοι μας) πως η βασιλεία της Σέρσεϊ δεν θα διαρκέσει πολύ. Διάβασε το σενάριο εννέα φορές για να το πιστέψει απορώντας τώρα ποιος θα την νικήσει. Πάνω σε αυτό η Lena υποθέτει τον Τύριον ή την Άρυα. Είναι ενθουσιασμένη στην ιδέα να ξαναβρεθούν οι Σέρσεϊ και Τύριον, τόσο ενδιαφέρον ταίριασμα μιας και οι δυο μισιούνται και θα σκότωναν ο ένας τον άλλον στην πρώτη ευκαιρία. Θα ήταν κάπως πανέμορφο και φρικιαστικό να πεθάνει από το σωστό άτομο και ο Τύριον θα απολάμβανε τον θάνατο της όσο κανείς άλλος.

Η Emilia έδωσε μια χιουμοριστική περίληψη της Ντάνυ μέχρι τώρα. Από τον γάμο με τον Καλ ο σκοπός της ήταν να πάρει το Γουέστερος αλλά και να μάθει πώς να κυβερνά. Ας μάθει πρώτα να κυβερνά την πόλη καταργώντας την σκλαβιά. Έχει δράκους, στρατιωτική δύναμη και πλοία και τώρα ετοιμάζεται για τον Σιδερένιο Θρόνο. Όσο για την Ντάνυ η Emilia είναι ενθουσιασμένη που περνά τη Στενή Θάλασσα μετά από τόσα χρόνια αλλά δεν παίρνει τίποτα ως δεδομένο. Ειδικά όταν ο δημοσιογράφος της λέει αστεία πως μπορεί να πνιγεί με όλο το στόλο της σε μια καταιγίδα πριν φτάσει στην ακτή η ηθοποιός απαντά να μην το λέει γιατί μπορεί να πάρουν ιδέες οι παραγωγοί. Η Emilia επίσης φοβάται την Άρυα θεωρώντας την πιθανό πρόσωπο για το θάνατος της Ντάνυ. Ειδικά τώρα που ένας πολιτικός γάμος πέφτει στο τραπέζι κι αυτός μπορεί να γίνει με τον Τζον. Για τον Τζον δεν είναι σίγουρη αλλά έχει ακούσει τις φήμες. Μπορεί να την σκοτώσει, μπορεί να τον σκοτώσει ή να πεθάνουν πριν καν βρεθούν μαζί. Η Άρυα θα μπορούσε να σκοτώσει και τους δύο θεωρώντας όλα τα σενάρια πιθανά. Η ηθοποιός συνεχίζει πως ο χειμώνας έρχεται κι αυτή φέρνει τη ζέστη!πηγη
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.