Η Aisling Franciosi μίλησε για την Lyanna Stark, και τι ψιθύρισε στον Ned στον Πύργο της χαράς!


Η ηθοποιός Aisling Franciosi εμφανίστηκε σε μία μόνο σκηνή στην 6η σεζόν του Game of Thrones, αλλά ήταν σημαντική.

Η ηθοποιός υποδύθηκε την Lyanna Stark, η οποία εμφανίστηκε σε ένα από τα flashback του Bran και συγκεκριμένα στο "The Winds of Winter". Είδαμε την Lyanna στο κρεβάτι της, έχοντας μόλις γεννήσει ένα βρέφος, τον Jon Snow. Η Franciosi φάνηκε αρκετά ικανοποιημένη με την μικρή συμμετοχή που είχε.


Η 23χρονη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στο Entertainment.ie λίγο μετά το φινάλε της 6ης σεζόν. Μίλησε για το τι ψιθύρισε η Lyanna στον Ned στο πύργο της χαράς, αν και δεν αποκαλύπτει ακριβώς τι ειπώθηκε, και για τον χαρακτήρα της γενικότερα.

Πρίν πάρει τον ρόλο ως Lyanna, η Franciosi δεν είχε δει ποτέ το Game of Thrones. "Ήθελα να το παρακολουθήσω, αλλά δεν είχα προλάβει να το δω ακόμα", είπε. "Και όταν με κάλεσαν οντισιόν για το ρόλο, κάθισα και είδα τα επεισόδια απανωτά"

Το Casting για μια ηθοποιό που ποτέ δεν είχε δει την σειρά μπορεί να ήταν καλό για το HBO, καθώς η εταιρεία ήθελε να περιορίσει τις διαρροές των spoiler στο ελάχιστο. Στην πραγματικότητα, το HBO κατάφερε να διατηρήσει την ταυτότητα του ρόλου της Franciosi μυστική για μεγάλο χρονικό διάστημα. "Δεν έλεγαν τα πραγματικά ονόματα σε κανέναν", είπε. "Γι 'αυτό και στην πραγματικότητα δεν ήξερα αν θα έπαιζα την Lyanna έως ότου πήρα τα πραγματικά σενάρια." 

Η Franciosi δεν γνωρίζει αν θα επιστρέψει για την 7η σεζόν. Όσοι όμως έχουν διαβάσει τα βιβλία του George R.R. Martin πιθανώς να σκεφτούν ότι θα μπορούσε να γυρίσει και να την δούμε με αναδρομές στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο τουρνουά του Harrenhal, αλλά η ηθοποιός λέει ότι τίποτα δεν είναι σίγουρο.

"Πραγματικά δεν ξέρω. Δεν έχω ακούσει τίποτα ακόμα γι 'αυτό εξαρτάται από το τι θέλουν να κάνουν οι παραγωγοί της σειράς. Βρίσκομαι τόσο πολύ στο σκοτάδι, όπως όλοι οι άλλοι."


Τέλος, η Franciosi μίλησε για το τι ψιθύρισε η Lyanna στο αυτί του Ned λίγο πριν η σκηνή τελειώσει. Εμείς δεν είμαστε σε θέση να ακούσουμε τι ακριβώς είπε, αλλά το πιο πιθανό είναι να ομολόγησε  ότι ο πατέρας του μωρού ήταν ο Rhaegar Targaryen, ή το πως θα ήθελε να ονομαστεί το βρέφος.

Η Franciosi, σαν υποδειγματική εργαζόμενος που είναι, δεν μίλησε με λεπτομέρειες, αλλά ανέφερε  ότι η Lyanna είπε στον Ned κάτι πολύ σημαντικό.

"Ναι ψιθύρισα στον Ned μια πρόταση. Δεν ξέρω τι θα γίνει στην συνέχεια αλλά αυτό που του είπα ήταν σημαντικό και θα αλλάξει τις ισορροπίες."  

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε τώρα είναι να περιμένουμε αυτή την αποκάλυψη στην 7η σεζόν του Game of Thrones, αν και μάλλον γνωρίζουμε τι του είπε. 

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.