Η Arya, ο Davos και η Cersei μίλησαν για το τι θέλουν για τους χαρακτήρες τους στην 7η σεζόν!


Πρόσφατα, τα μέλη του καστ Maisie Williams, Liam Cunningham, και Lena Headey επισκέφθηκαν την Ελλάδα.

Ενώ ήταν εκεί, κάποιοι τους ρώτησαν πως θα ήθελαν να δουν τους χαρακτήρες τους να καταλήγουν στην 7η σεζόν. Η Maisie Williams μίλησε για την Arya και ότι θα ήθελε να γίνει ένας μοναχικός Ranger.


"Θα ήθελα πολύ γι 'αυτήν να είναι ένας μοναχικός ranger. Θα ήθελα πολύ γι 'αυτήν να είναι κάτι σαν το λαγωνικό. Πραγματικά, δεν θα ήθελα να επανασυνδεθεί με την οικογένειά της, διότι δεν νομίζω ότι είναι πια το ίδιο πρόσωπο που ήταν παλιότερα. Νομίζω ότι είναι σε καλύτερη θέση από μόνη της. Θα ήθελα πολύ γι 'αυτήν να είναι ζωντανή, και να είναι αφεντικό του εαυτού της."

Ο Liam Cunningham, θέλει μόνο έναν ειρηνικό θάνατο για τον χαρακτήρα του, και μόνο αφού έχει ζήσει μια μακρά και ικανοποιητική ζωή:


"Δεν θέλω ένα μαχαίρι στην πλάτη. Δεν θέλω να πεθάνει από πυρκαγιά. Δεν θέλω να δηλητηριαστεί. Νομίζω ότι ίσως θα πρέπει να ανοίξει ένα μικρό κατάστημα με λουλούδια κάπου, και να έχει πολύ ελκυστικές γυναίκες από το Dorne, με πολλά κρασιά."

Τέλος, η Lena Headey, της οποίας ο χαρακτήρας, της Cersei Lannister, ευθύνεται για την πτώση του Οίκου Tyrell και της πίστη των Επτά, φαίνεται να θέλει μια αναμέτρηση με την Daenerys Targaryen και το στρατό της. Αν και δεν νομίζω ότι θα ήταν υπέρ της. Ξέρει επίσης ποιος θέλει να σκοτώσει την  Cersei.


Η Headey λέει ότι θέλει έναν "μεγάλο θάνατο από την Arya." Αν αυτό δεν είναι στα σενάρια, θα δεχόταν το θάνατο από τον αδελφό της Tyrion. "Κανείς δεν θα απολαύσει το θάνατό της όσο εγώ η ίδια."Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.