Δείτε τα εγκωμιαστικά λόγια που έγραψαν η Arya, o Davos και η Cersei για την Λέσβο αποκλειστικά από το GoTGRFans (PIC)
Οι τρεις πρωταγωνιστές του Game Of Thrones στα πλαίσια της καμπάνιας με το κανάλι ΗΒΟ - International Rescue Committee - για τους πρόσφυγες, επισκέφθηκαν την Λέσβο και συγκεκριμένα τον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου “Καρά-Τεπέ”.Και οι τρεις σύμφωνα με όσους τους συνάντησαν ήταν αρκετά φιλικοί και εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την μεγάλη προσπάθεια που κάνει το νησί ώστε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες!


Μάλιστα σύμφωνα με πηγές μας οι ηθοποιοί φάνηκαν να δηλώνουν πως θέλουν πολύ να γυρίσουν κάποια επεισόδια στο νησί και θα το πιέσουν. Την επόμενη εβδομάδα θα έρθει και  κάποιος από την παραγωγή της σειράς στο νησί.

“Η Λέσβος είναι τουριστικός προορισμός. Θέλουμε να μεταδώσουμε το μήνυμα αυτό σε όλο τον κόσμο. Δεν πρέπει να λειτουργήσει αποτρεπτικά το προσφυγικό αλλά αντίθετα λέμε σε όλους να επισκεφθούν τη Λέσβο. Η Λέσβος είναι ένα πανέμορφο νησί και ασφαλές. Καλούμε όλους να έρθουν να το επισκεφτούν”
Παρακάτω μπορείτε να δείτε αποκλειστικά από το Game Of Thrones GR Fans τί έγραψαν Arya, Davos και Cersei στο βιβλίο του Δημαρχείου της Λέσβου μιλώντας με αξιόλογες εκφράσεις για τον ίδιο τον δήμαρχο αλλά και για την ίδια την Λέσβο!
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία. Πόσο αναζωογονητικό να ακούω έναν πολιτικό να μιλά από καρδιάς για ένα τέτοιο παγκόσμιο ζήτημα.
Maisie Williams - Arya


Διοικείτε το γραφείο σας με τιμή και αξιοπρέπεια. Είναι τόσο αναζωογονητικό. Εύχομαι να υπήρχαν περισσότεροι σαν εσάς.
Liam Cunningham - Davos

Η Λέσβος θα μείνει στην μνήμη μας ως η παραλία της ελπίδας για όλους μας. Λέξεις που λέγονται από έναν πραγματικό ανθρωπιστή. Τι χαρά να σας γνωρίσω. Ένα λαμπρό φως συμπόνιας!
Lena Headey - Cersei
Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Lena Headey (@iamlenaheadey) στις


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.