Η αυτοκτονία του Τόμμεν

Θάνατος στην Πρωτεύουσα!

Το μακελειό του φινάλε διέλυσε οίκους και το παπαδαριό. Η Σέρσεϊ ανατινάζει το Σεπτ με όλους τους εχθρούς της μέσα και μερικές δεκάδες αθώους ακόμη. Στέλνει ταυτόχρονα το Βουνό να απαγορεύσει την έξοδο του Τόμμεν.

Όμως ο Τόμμεν παρακολουθεί τρομαγμένος το μπούμ και την διάλυση του Σεπτ. Δεν αργούν να φτάσουν και τα νέα για το θάνατο της αγαπημένης του Μάρτζ και όλων των υπολοίπων. Ο Τόμμεν τότε βγάζει το στέμμα του και αυτοκτονεί, πέφτοντας από το παράθυρο.

Ο Τόμμεν δεν ήταν ηγέτης. Καθόλου αποφασιστικός και εύπλαστος. Μέχρι ενός σημείου το δικαιολογεί η μικρή ηλικία και η καλή του φύση. Δεν βλέπει μπροστά του μόνο το θάνατο της γυναίκας του αλλά μια τεράστια καταστροφή και την τρέλα της μητέρας του. Λίγη απο αυτη την τρέλα χτύπησε μπούμερανγκ πίσω στον Τόμμεν.

Η αυτοκτονία είναι κάτι σπάνιο στο GoT. Η δε Σέρσεϊ κάνει το λάθος και τον αφήνει μόνο χωρίς επίβλεψη. Ίσως αν τον είχε κοντά της μπορούσε να του εξηγήσει το γιατί των κινήσεων της. Όσο μπορείς να εξηγήσεις την μαφία του Δον Κορλεόνε.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.