Τι συμβαίνει με Τύριον και Ντάνυ

Δεν είναι ο μοναδικός άνδρας που θα σε αγαπήσει

Η χημεία στη σειρά είναι μεγάλο πράγμα. Δεν έχει σημασία αν είναι μεταξύ ομόφυλων όπως Γιάρα και Ντάνυ ή ετερόφυλων αλλά η επιτυχία του να φέρνουν άτομα κοντά που θα δημιουργήσουν συναισθήματα στους θεατές.

Τύριον και Ντάνυ αποδείχτηκαν ένα δυναμικό δίδυμο έχοντας αναπτύξει σεβασμό, μια μορφή φιλίας και εκτίμηση. Αν και στο τελευταίο επεισόδιο το βλέμμα του Τύριον μπέρδεψε κάποιους πηγαίνοντας το προς το ερωτικό πιστεύω ότι έχει να κάνει μόνο κυριως με θαυμασμό.

Ο νάνος πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του νοιώθοντας παραμελημένος, περίγελος για την Σέρσεϊ και τον πατέρα του και γενικά πολύ πληγωμένος αλλά τώρα δουλεύοντας για την Ντάνυ ο Τύριον βρήκε κάτι στο οποίο πιστεύει. Όπως άλλωστε αναφέρεται και στο επεισόδιο. Ο Τύριον κάνει την Ντάνυ καλύτερη και πιο διπλωματική ηγέτιδα. Μαζί θα μπορούσαν να ξαναφτιάξουν τα Επτά Βασίλεια και την πρωτεύουσα σε ένα άριστο μέρος, ιδανικό να ζει κανείς.

Θα μπορούσε να μείνει δίπλα της ως Χέρι αλλά και κάτι παραπάνω; Σίγουρα η σειρά θα μπορούσε να πάρει αυτό το δρόμο αλλά ο Τύριον θα πρόσφερε πολλά περισσότερα έχοντας για οδηγό την πίστη και αγάπη του κι όχι το κρεβάτι του :-P
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.