Που είναι ο Γκέντρυ – οι παραγωγοί απαντούν

Με χιούμορ!

Αν και δεν μιλάμε για το μεγαλύτερο μυστήριο της σειράς η απουσία του Γκέντρυ υπήρξε ο λόγος για πολλά memes στο internet. Ο Γκέντρυ είναι το μπάσταρδο του Ρόμπερτ Μπαράθεον που επισκέφτηκε ο Νεντ στο σιδηρουργείου που δούλευε. Ταξίδεψε μαζί με την Άρυα προς το Τείχος, βρέθηκαν στο Χάρενχαλ και στην Αδελφότητα Χωρίς Λάβαρα. Αφού τον έδωσαν στην Μελ και του πήρε δείγμα αίμα με τις βδέλλες τον ελευθέρωσε ο Ντάβος στέλνοντας τον μακριά σε μια βάρκα. Η τελευταία του σκηνή πίσω στην 3η σεζόν έφερε ερωτήματα στους φαν, ειδικά μιας και η 6η αποτέλεσε τη σεζόν των επιστροφών.

Οι Dan Weiss και David Benioff ρωτήθηκαν και απάντησαν για την μοίρα του Γκέντρυ. Συγκεκριμένα με χιούμορ είπαν πως ακόμη κωπηλατεί φτάνοντας στην Φλόριντα και μετά από τόσες σεζόν είναι σε φοβερή φόρμα αποκτώντας καλοσχηματισμένο κορμί. Αν και δεν αποκάλυψαν τίποτα η μοίρα του Γκέντρυ φημολογείται από πολλούς πως δεν έχει τελειώσει και θα τον δούμε στα τελευταία επεισόδια. Ο Γκέντρυ είναι (στη σειρά) το μόνο γνωστό εν ζωή μπάσταρδο του Ρόμπερτ.

Παρόλο που οι παραγωγοί αστειεύονται μην ξεχνάμε τις ίδιες αντιδράσεις και με τη μοίρα του Τζον διαλαλώντας παντού ότι είναι και παραμένει νεκρός. Οπότε για τους φαν του Γκέντρυ εκεί έξω υπάρχει ακόμη ελπίδα!πηγή
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.