Θεωρία: Γάμος για την Σέρσεϊ;

Μιας και η 7η σειρά θα αργήσει ακόμη περισσότερο προσδεθείτε για πολύ μπλα μπλα

Μια αναφορά του Fansided ξεκίνησε κύκλο θεωριών για το μέλλον του Euron ενός χαρακτήρα που δεν είδαμε στο φινάλε. Ο Euron βρίσκεται τελευταία φορά Βασιλιάς των Σιδερένιων Νησιών φτιάχνοντας πλοία για την Ντάνυ και έτοιμος να της προσφέρει γάμο. Όμως τα σχέδια ναυάγησαν.

Η Ντάνυ έχει συμμαχήσει με την ανιψιά του Γιάρα και μάλιστα χρησιμοποιήσει τα πλοία της για να περάσει στο Γουέστερος. Αρνήθηκε ουσιαστικά την πρόταση γάμου που ετοιμαζόταν να της κάνει ο Euron οπότε αυτός μένει στον άσο. Και ποια είναι η λογική συμμαχία για να μπορέσει να κρατήσει τα Σιδερένια Νησιά; Η δεύτερη επιλαχούσα Σέρσεϊ μιας και έχουν πλέον κοινή εχθρό την Ντάνυ, που εκτός του θρόνου συμμάχησε με Ταϊρέλ και Μαρτέλ (ισχυροί εχθροί της Σέρσεϊ).

Η Σέρσεϊ θα χρειαστεί τα 1000 πλοία του Euron και μάλιστα άμεσα. Τι καλύτερο για να εξασφαλίσουν και οι δύο αυτό που θέλουν από έναν γάμο. Μια συνήθης μορφή σφράγισης συμφωνίας στα Επτά Βασίλεια. Αν και η Σέρσεϊ είχε δηλώσει πίσω στην 3η σεζον πως μετά το θάνατο του Ρόμπερτ δεν θέλει να ξαναπαντρευτεί ο Euron θα απαιτήσει σιγουριά για την παραχώρηση των πλοίων του. Ακόμη και με την συμμαχία τους η απέναντι δύναμη είναι κατά πολύ ισχυρότερη και έχω μεγάλη περιέργεια να δω τι άλλους συμμάχους ή τρόπους θα βρουν για αν αντεπιτεθούν στην Ντάνυ.πηγη
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.