Ο Brian Cox θέλει να πρωταγωνιστήσει στο Game of Thrones


Το Game of Thrones έχει προσεγγίσει αρκετά καλούς ηθοποιούς κατά τη διάρκεια της εξαετούς προβολής του, αλλά υπάρχουν μερικοί που δεν τους είδαμε ποτέ και ένας από αυτούς είναι ο Brian Cox.

Σε μια συνέντευξη με το Vodzilla είπε τα εξής: "Είχα την δυνατότητα κατά τις πρώτες ημέρες, να πάρω μέρος στην σειρά αλλά δεν πλήρωναν αρκετά χρήματα", λέει γελώντας. "Τώρα έχουν περισσότερα χρήματα. Και ήμουν ανόητος. Ήταν ανόητο, γιατί είμαι εξαρτημένος τώρα. Αλλά δεν ξέρω τι θα μπορούσα να παίξω. "

Όπως ο ίδιος λέει στο Vodzilla, αρκετοί από τους φίλους και γνωστούς του έχουν εμφανιστεί στην σειρά, συμπεριλαμβανομένων των Ian McShane, Max von Sydow, Clive Russell, Liam Cunningham και Charles Dance.

Ο ηθοποιός λέει ότι "εξακολουθεί να περιμένει μια πρόσκληση από το Game of Thrones".

Ο Cox ήταν ένα όνομα που αναφέρεται συχνά από τους φανς για διάφορους ρόλους που έχουν ήδη εμφανιστεί στην σειρά, αλλά υπάρχουν δύο σεζόν ακόμη. Ένας ρόλος που θα μπορούσε να παίξει είναι ο archmaester της Citadel ο οποίος αναφέρθηκε στο φινάλε της 6ης σεζόν. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο Marwyn από τα βιβλία του ASOIAF.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.