Στο Κιλκίς η Cersei Lannister, ο ser Davos και η Arya Stark!


Ο λόγος για τους : Λιαμ Κάνινγκχαμ (Σιρ Ντάβος Σίγουορθ), Μέιζι Ουίλιαμς (Άρια Σταρκ) και Λένα Χίντεϊ (Σέρσεϊ Λάνιστερ)

Οι τρεις ηθοποιοί συνοδευόμενοι από τον VP της ΗΒΟ , την πρόεδρο του IRC επισκεύθηκαν το κέντρο κράτησης (hot spot) του Χέρσου στο Κιλκίς.

Η επίσκεψή ήταν ανεπίσημη και γι αυτό δεν είχε ενημερωθεί ΚΑΝΕΝΑΣ..Μόνο εμείς είμασταν εκεί!!!!

29.06.2016 οι τρεις πρωταγωνιστές της σειράς ήρθαν στο Κιλκίς με σκοπό την στήριξη του σκοπού του IRC (international rescue committee) το ‘κακό’ όμως ήταν ότι εν αντιθέση με την Λέσ βο την προηγούμενη ημέρα, στο νομό μας δεν δώθηκε καμία δημοσιότητα

ούτε δήμαρχοι,ούτε περιφερειάρχες,ούτε ΕΡΤ ,ούτε ΣΚΑΙ…μόνο www.killkiss.gr

καθότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΤΑΝ ρητά η φωτογράφιση και η βιντεοσκόπηση εντός του χώρου του κέντρου κράτησης κάναμε λίγο υπομονή..και δικαιωθήκαμε..Η εμπειρία ανεπανάληπτη..

Οι συζητήσεις που ανταλλάξαμε ήταν αρχικά με την Μέισι Γουίλιαμς (aka Arya) που σταθήκαμε στις δύσκολες ώρες που περνάνε οι άνθρωποι μέσα στα hot spots και πόσο δύσκολο είναι να βλέπει συνομηλίκους της με όνειρα και φιλοδοξίες ‘παγιδευμένους΄σε κέντρα κράτησης μακριά από τις οικογένειες και τις πατρίδες τους.

Ενώ στην μοναδική κουβέντα που είχα με τον κ. Λίαμ Κάνινγκχαμ τον SER DAVOS..δεν θα μπορούσα να μην μιλήσω σαν FAN ..του είπα το πόσο μεγάλος φαν του Stannis ήμουν και πόσο στεναχωρήθηκα και μου είπε την απίστευτη ατάκα : ‘ε και εγώ μαζί του ήμουν..αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει η ζωή φίλε Κωνσταντίνε’.. Εντωμεταξύ ήταν ο πιο κουλ απ’όλους και δεν αρνήθηκε τίποτα..

Η Λένα Χίντεϊ ήταν όμως η πραγματική σταρ..περπατούσε και απλώς όλοι την κοιτούσαν,όλοι δύσταζαν να της μιλήσουν και τον λόγο τον κατάλαβα και εγώ..μια σέλφι ήθελα και έτρεμε το χέρι μου…

Δείτε το μοναδικό βίντεο που καταφέραμε να τραβήξουμε πριν μας διακόψουν και τις φωτογραφίες που μπορέσαμε να τραβήξουμε δυστυχώς με πρωταγωνιστή σε όλες εμένα..θα ευχόμουν να μπορούσα να τραβήξω και άλλες να σας στείλω αλλά δυστυχώς..πάντως θα ψάξω να βρω αν υπάρχουν και αν βρώ θα τις ανεβάσω όλες..


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.