Η Cersei είναι πιο τρελή και από τον Mad King!


Ο Nicolaj Coster-Waldau, μίλησε για τα συναισθήματά του Jaime στο The New York Time, και δεν είναι ο μόνος που σκέφτεται ότι η Cersei μπορεί να γίνει μεγάλο πρόβλημα.

Ο Eugene Michael Simon, ο οποίος έπαιξε το ρόλο του Lancel Lannister, μίλησε στο Vulture για τις επιφυλάξεις του.

"Η Cersei νιώθει μια μεγαλοπρέπεια!", Είπε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι τώρα είναι επικεφαλής των Επτά Βασιλείων και έχει το δικαίωμα, να κάνει εξεγέρσεις και να ασχοληθεί με το Dorne και το Βορρά.

"Αλλά αυτή είναι η Cersei, και είναι μια πολύ ταραγμένη γυναίκα. Είναι πιο τρελή και από τον Mad King. Θα μπορούσε να επικαλεστεί παραφροσύνη, αλλά η Cersei έχει επίγνωση του εαυτού της. Ξέρει τι είναι, και τι κάνει. Δεν πρόκειται να σπάσει. Και οι άνθρωποι της πίστης ήταν το τελευταίο πράγμα που είχαν την ευκαιρία για να την σπάσουν, όπως έχουν καταφέρει τόσους πολλούς ανθρώπους."

Οι άνθρωποι της πίστης τελείωσαν με ένα κτύπημα στο "The Winds of Winter", όταν η Cersei τους ανατίναξε. Ο Lancel Lannister βρήκε τη βόμβα και σχεδόν κόντεψε να την σταματήσει, αλλά στην τελική, απεγνωσμένη προσπάθειά του δεν τα κατάφερε. Ο Simon συμφώνησε ότι ήταν μια καλή ευκαιρία για να τελειώσει ο ρόλος του.

"Η στιγμή αυτή ήταν μάλλον συναισθηματική, επειδή για όλες τις κακές επιλογές του, και όλα τα κακά πράγματα που έχουν συμβεί σε αυτόν, ο ίδιος εξακολουθεί να προσπαθεί να κάνει ό, τι ο ίδιος πιστεύει ότι είναι σωστό. Και αυτό τον έκανε ευάλωτο και πάλι. Ήταν ακόμα άνθρωπος. Ήταν φοβισμένος. Δεν ήθελε να πεθάνει. Αλλά είμαι ευτυχής που ο χαρακτήρας μου πέθανε με αυτόν τον τρόπο. Ήταν πολύ έντονη εμπειρία για μένα."Ακόμη ο Simon μίλησε για τη στιγμή που η φωτιά δεν άφησε τίποτα στο πέρασμά της...

"Το χρώμα που βλέπετε στην κάμερα είναι το χρώμα που βλέπουμε στη σειρά, με φυσικό φως. Έτσι ώστε να μην είναι CGI. Και όταν η φωτιά σβήνει μπροστά από τον Lancel, ούτε τότε δεν ήταν CGI. Υπήρχε ασφάλεια γύρω μου γιατί το πρόσωπό μου ήταν ένα κοντά στη φλόγα, και χρησιμοποιήσαμε ένα εύφλεκτο υγρό πάνω από το λαμπερό χρώμα για να γίνει ψεύτικη πυρκαγιά. Έτσι, όταν ήρθε η ώρα, φωτίζεται με μια μικρή συσκευή, και το όλο πράγμα ήρθε ακριβώς μπροστά μου."

Όσο για την Cersei, ο Simon πιστεύει ότι η σχέση μεταξύ αυτής και του Jaime δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, αλλά να αλλάξει στον απόηχο του τι συνέβη.

"Έχω την αίσθηση ότι η σχέση του Jaime με την Cersei θα είναι τεταμένη την επόμενη σεζόν. Δεν είμαι σίγουρος αν ο Jaime συμφωνεί με την δράση της, και πολλά μέλη από την οικογένειά τους έχασαν τη ζωή τους. Πολλοί άνθρωποι δολοφονήθηκαν. Οι πιθανότητες έχουν μετατοπιστεί υπέρ της Starks, των Targaryens, και το Greyjoys. Δεν ξέρω γιατί, αλλά έχω την αίσθηση ότι η Daenerys πρόκειται να πεθάνει κάποια στιγμή. Νομίζω ότι είναι πολύ καλή σαν κατακτητής, αλλά θα πρέπει να δούμε πόσο καλή είναι και σαν ηγεμόνα."


Μήπως ο Nikolaj Coster-Waldau συμφωνεί ότι τα πράγματα μεταξύ Jaime και Cersei πρόκειται να αλλάξουν προς το χειρότερο; Ας δούμε παρακάτω.


"Ο Jaime είπε κάποτε, πράγματα που κάνω για την αγάπη, και ήταν όλα σχετικά για την προστασία της αδελφής του, αλλά και τα παιδιά. Τώρα όμως όλα άλλαξαν."

 Η σκληρή ειρωνεία είναι ότι σκότωσε τον τρελό Βασιλιά, προκειμένου να σώσει το King’s Landing, και έρχεται πίσω για να ανακαλύψει ότι η αδελφή του ανατίναξε σχεδόν τα πάντα.

Εν ολίγοις, φαίνεται ότι ο Jaime και η Cersei μπορεί να έχουν μια δύσκολη στιγμή μπροστά τους. Όταν ο Jaime κοιτάζει την Cersei στη στέψη, ο Coster-Waldau νομίζει ότι αυτός είναι ουσιαστικά σε κατάσταση σοκ.

"Τόσα πολλά πράγματα περνάνε από το μυαλό του. Η γυναίκα που αγαπάς έχει μετατραπεί σε φαινομενικά τρελή γυναίκα. Ίσως αυτή τη σχέση πρέπει να εξεταστεί ξανά," λέει ο Jaime.

Τόσο ο Simon όσο και ο Coster-Waldau κάνουν αναφορές ότι η Cersei είναι τρελή, το οποίο δεν μπορεί να αποτελεί καλό οιωνό για κανέναν.


 Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει η Cersei ώστε επιτέλους να την αφήσει ο Jaime ;

"Δεν ξέρω πόσο μπορεί να πιεστεί ακόμη, αν μπορεί να την συγχωρήσει για αυτό, νομίζω ότι μπορεί να την συγχωρήσει για τα πάντα. Ήταν υπεύθυνη για γενοκτονία, που ανάγκασε το τελευταίο τους παιδί να αυτοκτονήσει. Σε μια κλίμακα από το 1 έως το 100, το 100 είναι αυτή τη στιγμή που επικρατεί και πρέπει να φύγει ο Jaime."

Αν o Jaime αφήσει την Cersei, έχει και άλλες επιλογές. Ο Coster-Waldau επισημαίνει, αυτός είναι μεγαλύτερος και πιο έμπειρος τώρα, και απέδειξε ότι μπορεί να το κάνει. Η επίλυση συγκρούσεων με ειρηνικό τρόπο κατά την πολιορκία του Riverrun έδειξε ότι το κατέχει πλέον. Και μπορεί να έχει χάσει την όρεξή του για καταστροφή, αφού έχει χάσει τον πατέρα του, έχει χάσει την κόρη του και πιθανόν την αδερφή του αλλά μπορεί να τα καταφέρει.

Με την Daenerys να έρχεται στο Westeros, ο Jaime μπορεί να ξαναβρεθεί με τον Tyrion. Και έπειτα υπάρχει και η Brienne, που περιμένει....

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.