Τίτλοι τέλους για τον David Bradley


Ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον Κόκκινο Γάμο  έμαθε ότι η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται με τη μορφή μιας πίτας. Η Frey πίτα.

Ο Walder Frey ήταν ένας από εκείνους τους λαμπρούς χαρακτήρες που όλοι αγάπησαν να μισούν, χάρη στην ερμηνεία του ηθοποιού David Bradley.

Από την πρώτη του εμφάνιση, αρχικά φαινόταν περισσότερο σαν ένας γκρινιάρης ταλαίπωρος άνθρωπος, αναγκάζοντας την οικογένεια Stark να συνάψει συμμαχία ως ανταμοιβή για την πίστη τους στον Οίκο Frey. Ήταν βέβαια από αυτές τις συμμαχίες που χαντάκωσαν τον Robb, όταν επέλεξε να παντρευτεί την Talisa αντί μία από τις κόρες του Walder Frey.


Ο David Bradley ήταν εξαιρετικός στο ρόλο του, σκοτώνοντας την Catelyn, τον Robb, την Talisa και το αγέννητο μωρό. Πραγματικά αποτρόπαιο. Μία από τις πιο ωραίες στιγμές από αυτό το επεισόδιο είναι ο διάλογος ανάμεσα σε αυτόν και την Catelyn, που τον δείχνει σίγουρα τελείως άκαρδο:

Walder Frey: Μου έχεις δώσει ήδη έναν όρκο εδώ στο κάστρο μου. Ορκίστηκες σε όλους τους Θεούς ότι ο γιος σου θα παντρευτεί την κόρη μου!

Catelyn Stark: Πάρε εμένα για όμηρο, αλλά άσε τον Ρομπ να φύγει. Ρομπ, σήκω πάνω. Σήκω και φύγε από εδώ. Σε παρακαλώ! Σε παρακαλώ!

Walder Frey: Και γιατί να του επιτρέψω κάτι τέτοιο;

Catelyn Stark: Στην τιμή μου ως Τάλι...στην τιμή μου ως Σταρκ...άσε τον να φύγει...διαφορετικά θα κόψω το λαρύγγι της γυναίκας σου.

Walder Frey: Θα βρω άλλη.

Στο φινάλε της 6ης σεζόν επιβεβαιώθηκε μια θεωρία στα βιβλία με την Frey πίτα και η Arya έσβησε ένα ακόμη όνομα από τη λίστα της σκοτώνοντας δύο γιους και τον ίδιο τον Walder Frey.

ο David Bradley ήταν ένας θαυμάσιος ηθοποιός που πραγματικά φαινόταν να απολαμβάνει έναν τέτοιο τραγελαφικό ρόλο. Ο θάνατος του Walder Frey ήταν αρκετά ικανοποιητικός, αλλά η παρουσία του David Bradley στην σειρά σίγουρα θα μας λείψει!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.