Ο Dean-Charles Chapman μιλάει για τις τελευταίες στιγμές του Tommen


Ας δούμε το φινάλε της σεζόν μέσα από τα μάτια του Τόμμεν


Οι σκηνές του King's Landing στο 10ο επεισόδιο ήταν εντυπωσιακές και γεμάτες δράμα, καθώς περιείχαν πολλούς σημαντικούς θανάτους, που τελέστηκαν με συγκεκριμένο τρόπο. Από την ανατίναξη του Σεπτ με τον θάνατο της Margaery, του Loras, του High Sparrow και πολλών άλλων, την στέψη της Cesrsei και την αυτοκτονία του Tommen. Ο Dean-Charles Chapman, που υποδύθηκε τον νεαρό βασιλιά, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της σειράς για την σκηνή του θανάτου του και είπε τα εξής:

"Δοκιμάσαμε αρκετές διαφορετικές λήψεις για την σκηνή αυτή. Τελικά αποφασίσαμε ότι αυτή ήταν η καλύτερη παρά να βάλουμε τον Τόμμεν να βλέπει την καταστροφή και αρχίζει να φωνάζει ζητώντας εκδίκηση και σπάζοντας πράγματα μέσα στο δωμάτιο. Από την στιγμή που βλέπει τις φλόγες στο Σεπτ καταλαβαίνει πως το παιχνίδι τέλειωσε για αυτόν, οπότε παραδίδεται, βγάζει το στέμμα του και πηδάει από το παράθυρο. Ο Τόμμεν γνώριζε πως η μητέρα του θα προσπαθούσε να βρει έναν τρόπο για να ξεφύγει από την όλη κατάσταση, αλλά ποτέ δεν πίστεψε πως θα έφτανε σε τέτοιο σημείο για να ξεφύγει, ειδικά με κόστος την ζωή της γυναίκας του και βασίλισσας. "


Όσον αφορά την σχέση του με τον High Sparrow είπε, ότι ο Τόμμεν απλώς προσπαθούσε να λύσει την κατάσταση χωρίς να χρειαστεί να χαθούν ζωές. Ήξερε από την αρχή που τον γνώρισε πως δεν μπορούσε και δεν έπρεπε να τον εμπιστευτεί, αλλά από την άλλη φαντάστηκε ότι αν συμφωνούσε μαζί του και τον ακολουθούσε δεν θα υπήρχε λόγος για αιματοχυσία. Σε αυτήν την περίπτωση ο νεαρός βασιλιάς διάλεξε να πάει μαζί με τον High Sparrow αντί για να προσπαθήσει να τον νικήσει.

Ο ηθοποιός πάντως αποκάλυψε, ότι το μόνο πράγμα που δεν του άρεσε στην σειρά ήταν ότι δεν κατάφερε ποτέ να σκοτώσει κάποιον. Θα του άρεσε ας πούμε να έκανε πόλεμο με την Πίστη στο Σεπτ και να σκοτώσει ο ίδιος τον High Sparrow, αλλά δυστυχώς δεν του πέρασε.


Τέλος μίλησε για την μητέρα του, η οποία τώρα με τον θάνατο του πήρε η ίδια το στέμμα. Ο ίδιος πιστεύει πως η Σέρσει θα γίνει σκληρή βασίλισσα, αλλά θα υπάρχει ενδιαφέρον στον χαρακτήρα της γιατί δεν ξέρουμε πως θα είναι η συμπεριφορά της τώρα που έχασε όλα της τα παιδιά, θα είναι πιο σκληρή εξαιτίας αυτού, πιο ψυχρή δεν ξέρουμε. Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για τον αγαπημένο του Λάννιστερ και η απάντηση του ήταν ο Τζέιμι, ενώ ρωτήθηκε και για τον Ser Pounce, που όποιος δεν θυμάται ήταν ο γάτος του και εμφανίστηκε σε μία σκηνή με αυτόν και την Margaery. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάλλον πέθανε και αυτός.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.