Τίτλοι τέλους για τον Dean-Charles Chapman


"Οι άνεμοι του χειμώνα", έφεραν το θάνατο του τελευταίου παιδιού της Cersei Lannister, του βασιλιάς Tommen του Οίκου Baratheon.


Στην 4η σεζόν ο Chapman έπαιξε τον ρόλο του βασιλιά του Westeros μετά τον θάνατο του αδελφού του Joffrey.

Δυστυχώς, ο Tommen στην αρχή επηρεαζόταν εύκολα από την άποψη των συμβούλων. Μετά από μια γρήγορη στέψη, ο Tywin  τον έκανε ότι ήθελε. Μόλις μερικά επεισόδια αργότερα, ο Tywin πέθανε και ανέλαβε ο θείος του Kevan. Το παιδί δεν είχε ποτέ την ευκαιρία να κάνει κάποια πράγματα για το καλό του Westeros, και ήταν καταδικασμένος.

Εκτός από το Game of Thrones, ο Chapman έχει εμφανιστεί και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των Stanley Brown (2012), The White Queen (2013), και του Fungus the Bogeyman (2015). Πρωταγωνίστησε στο θρίλερ Before I Go to Sleep με τη Nicole Kidman και Colin Firth.

Ο Chapman ήταν μια εξαιρετική επιλογή για το casting του Tommen καθώς περιλάμβανε την ευγενική φύση και αφέλεια ενός νεαρού βασιλιά. Αν και είχε μια τραγική κατάληξη ο χαρακτήρας του, ο ίδιος είπε ότι η ειρηνική φύση του επέτρεψε να έχει ένα ειρηνικό τέλος.

Η πιο αξέχαστη του Chapman που έρχεται στο μυαλό του είναι όταν η Margaery φυλακίζεται και ο βασιλιάς συνειδητοποιεί πόσο λίγη δύναμη έχει. Απόλυτο παράδειγμα αυτό που είχε πει: Εγώ είμαι ο βασιλιάς! Η βασίλισσα είναι στη φυλακή και δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω! Η Margaery ήταν γι'αυτόν κάτι πολύ σημαντικό και όταν πέθανε αποφάσισε να αυτοκτονήσει.


Καλή συνέχεια Βασιλιά Tommen!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.