Τίτλοι τέλους για τον Eugene Simon!


Στις περισσότερες τηλεοπτικές εκπομπές, ένας ηθοποιός πρέπει να απεικονίσει το πώς ο χαρακτήρας του αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Μερικές φορές η αλλαγή είναι μετασχηματιστική και γρήγορη, αλλά συνήθως αυτό συμβαίνει πιο αργά.

Ο Eugene Simon δεν είχε αυτή την πολυτέλεια στην απεικόνισή του Lancel Lannister στο Game of Thrones. Στις δύο πρώτες σεζόν, έπαιξε ένα φοβισμένο χαρακτήρα που έκανε τα θελήματα στην  ξαδέλφη του και βασίλισσα τώρα πια, Cersei. Αφού πέρασαν δύο σεζόν, επέστρεψε στο ρόλο και έπρεπε αμέσως να μεταμορφωθεί ο χαρακτήρας του σε έναν ευσεβή φανατικό.

Ο ίδιος έπαιξε και τις δύο «εκδόσεις» του Lancel με σχετική ευκολία.

Σε μια συνέντευξη στο TV Guide κατά τη διάρκεια της 2ης σεζόν, ο Simon περιγράφει τον Lancel ως κάποιον υπάκουο, ο οποίος έχει φιλοδοξίες, αλλά δεν έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να τα πραγματοποιήσει γιατί ήταν απλά ένα αγόρι.

Μετά τον τραυματισμό του Lancel κατά τη Μάχη του Blackwater, ο Simon εξαφανίστηκε από το Game of Theones, αλλά εκείνοι που είχα διαβάσει "A Feast for Crows" υπέθεσαν ότι μπορεί να εμφανιστεί και πάλι, όπως και έγινε.

Και έτσι στο ξεκίνημα της 5ης σεζόν, ο Lancel εμφανίστηκε ως "σπουργίτι" αφιερωμένος στην πίστη των Επτά, ντυμένος με μια απλή ρόμπα και με κουρεμένα τα μαλλιά του.

Ο David Benioff και D.B. Weiss είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν έβαλαν τυχαία τον Lancel να εμφανιστεί στην βασανιστικά τεταμένη σκηνή, που ενώ ήταν πληγωμένος, σύρθηκε μάταια προς τα κεριά, αλλά δεν πρόλαβε την πυρκαγιά. Με αυτόν, είδαμε τη φρίκη της αρχικής έκρηξης. Χρειάζονταν κάποιον γνωστό στο κοινό να δει τη φρίκη της αρχικής έκρηξης, και πιθανότατα θέλησαν να δώσουν το κλείσιμο του χαρακτήρα στον Simon.

Και ενώ ο ίδιος έφυγε με τρομακτικό τρόπο από το Game of Thrones, είπε στην εφημερίδα ότι είναι "πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που o Lancel πέθανε."Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.