Ο Finn Jones μιλάει για την μοίρα του Loras Tyrell


Οι Tyrells ήταν υπό κράτηση στην 6η σεζόν του Game of Thrones όταν ξεκίνησε, με την Margaery Tyrell (Natalie Dormer) και τον Loras Tyrell (Finn Jones) να βρίσκονται και οι δύο στη φυλακή.

Η Margaery βρήκε το δρόμο της και βγήκε έξω, δίνοντας συμβουλές στον Loras να αφήσει τον High Sparrow να κερδίσει ή τουλάχιστον να νομίζει ότι έχει κερδίσει. Η Margaery είχε ένα διαπραγματευτικό χαρτί, άμεση πρόσβαση στον Βασιλιά, ενώ ο Loras δεν είχε τίποτα. Με την ομολογία του όμως θα γλύτωσε από πολλές άσχημες καταστάσεις.


Η Margaery σκέφτηκε ότι ασκούσε αρκετό έλεγχο για να κάνει μια συμφωνία και να πάρει τον Loras μετά τη δίκη του. Δεν είχε λάβει υπόψη το ο Loras θα συναινέσει μόνο για να σταματήσει τα βασανιστήρια, ή ότι ο Ύπατος Sparrow δεν θα ενδιαφέρονταν πραγματικά για το τι ήθελε. Μέχρι το τέλος, ο Τζόουνς λέει ότι ο Loras ήταν έτοιμος να φύγει με οποιοδήποτε μέσο είναι απαραίτητο. "Αυτός ακριβώς θα έκανε τα πάντα, αρκεί να βγούμε από αυτή την κόλαση", είπε. "Έχει ήδη ηττηθεί και κάθε μέρα, κακοποιείται σωματικά, σεξουαλικά και διανοητικά. Δεν μπορεί άλλο πια. "

Αλλά δεν περίμενε την μεγάλη κίνηση της Cersei.

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Finn Jones αποκάλυψε ότι είχε αγωνία για την τύχη του Loras μέχρι την ημέρα πριν από την ανάγνωση του σεναρίου του 10ου επεισοδίου. Αντίθετα η Natalie Dormer έμαθε για την τύχη της Margaery έξι μήνες νωρίτερα.

"Πήρα τα σενάρια από το επεισόδιο 1 έως 9 και όταν τα διάβασα όλα σκέφτηκα, Cool, μια χαρά. Αυτό είναι καλό. "Ένιωσα πραγματικά θετικά, υπάρχει μόνο ένα ακόμη επεισόδιο! Τότε κάποια στιγμή ένα βράδυ πριν τα γυρίσματα, αναρωτήθηκα, γιατί δεν έχω πάρει το σενάριο από το 10ο επεισόδιο; Αυτό είναι πραγματικά περίεργο. Γιατί δεν το έχω λάβει; και τότε μου τηλεφώνησαν οι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss και μου ανέφεραν τι θα γίνει. Σοκαρίστηκα! Ήμουν τόσο κοντά στην 7η σεζόν!"

"Νομίζω όμως ότι η χρονική στιγμή για να τελειώσω ήταν τόσο τέλεια. Καλύτερα τώρα τελικά. Είμαι πραγματικά ευγνώμων για το Game of Thrones. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα καλύτερο τέλος για τον χαρακτήρα μου. Ένιωσα πολύ ικανοποιημένος. Από τη σκοπιά της υποκριτικής και του χαρακτήρα, ήμουν πραγματικά ευγνώμων."Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.