Τίτλοι τέλους για τον Finn Jones


Στο επεισόδιο "The Winds of Winter," ο θάνατος του Loras ήταν σκληρός.

Την μια στιγμή ήταν σκυμμένος δίπλα στην αδελφή του και κουρελιασμένος αιμορραγούσε, και στη συνέχεια, μια φοβερή έκρηξη έφερε τον θάνατο του μαζί με το μεγαλύτερο μέρος της οικογένειάς του και δεκάδες θεατές που βρίσκονταν στο Sept του Baelor.

Ο Jones ήταν πολύ καλός στον ρόλο του ως Loras Tyrell. Ήταν λίγο αλαζόνας, και είχε υπερβολική αυτοπεποίθηση σαν Ιππότης των Λουλουδιών, γι'αυτό και η αδελφή του τον παρακαλούσε να αφήσει τον υψηλό σπουργίτη να κερδίσει ώστε να σταματήσει το μαρτύριο του.

Η σχέση του με την Natalie Dormer ήταν εξαιρετική, και είχαν αγάπη ο ένας για τον άλλον μέχρι το τέλος. Ο Jones είχε επίσης μια υπέροχη χημεία και με τον Gethin Anthony. Μαζί, έδωσαν στη σειρά μια σημαντική αίσθηση τρυφερότητας και αξιοπρέπειας και ήταν ωραίο να βλέπεις μια σχέση που είχε υπαινιχθεί μόνο στα βιβλία να προβάλλεται πλήρως στην τηλεόραση.Ο Jones έχει εκφράσει την εκτίμησή του για τον ρόλο του Theon Greyjoy και σε πολλές περιπτώσεις είχε δηλώσει ότι, αν δεν είχε τον ρόλο του Loras θα ήθελε να παίξει τον Theon. Δυστυχώς ο Loras πέθανε πριν πάρει την ευκαιρία να μείνει ελεύθερος.

Ωστόσο, στο Magic City Comic Con τον περασμένο Ιανουάριο, ο Jones εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πιθανότητα θανάτου του Loras.


Ο Jones θα επιστρέψει στη μικρή οθόνη το 2017, για την Marvel, για να παίξει τον Danny Rand στη σειρά Netflix, Iron Fist.

Καλή συνέχεια Finn Jones!
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.