Το Game of Thrones προγραμματίζει σκηνές δράσης για την 7η σεζόν!


Τα ερείπια της Italica, που βρίσκεται στο Santiponce, της Ισπανίας επιβεβαιώθηκαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ως νέα τοποθεσία γυρισμάτων για την 7η σεζόν του Game of Thrones.

Η καλά διατηρημένη αρχαία ρωμαϊκή πόλη περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα αμφιθέατρο που φαίνεται να εξυπηρετεί ένα μέρος για τα γυρίσματα της νέας σεζόν.

Σύμφωνα με το ABCdesevilla, πηγές από το Oficina de Gestión del Complejo έχουν δηλώσει ότι οι εκπρόσωποι του HBO επισκέφθηκαν την Italica, και θα την χρησιμοποιήσουν ως ένα μέρος για να γυρίσουν σκηνές δράσης.

 Το αμφιθέατρο φέρνει στο νου μια άλλη πιο σύγχρονη τοποθεσία του λάκκου Daznak, που γυρίστηκε η σκηνή της Dany στην 5η σεζόν στην Osuna, της Ισπανίας. Το αμφιθέατρο δεν είναι ακριβώς όμως σε κατάσταση λειτουργίας, και αναρωτιόμαστε τι είδους ενέργεια ή σκηνές μάχης θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν εκεί;

Σε άλλες ειδήσεις, ένα άλλο μικρό κομμάτι της Ισπανίας έχει επιβεβαιωθεί ότι το Game of Thrones θα επιστρέψει στο χώρο του Real Alcázar της Σεβίλης, πιθανότατα για γυρίσματα του Dorne.Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.