Νέα μπύρα Game of Thrones "Valar Dohaeris"


Ωραία νέα για τους φίλους της μπύρας.


Έχουμε μια νέα προσθήκη στην γκάμα του Game of Thrones, μια ale Tripel μπύρα εμπνευσμένη από το ταξίδι της Arya στο Braavos.

Η Ζυθοποιία Ommegang και το HBO εισάγουν μια νέα μπύρα την "Valar Dohaeris Tripel Ale", την τελευταία μπύρα στη σειρά που αποτίει φόρο τιμής στην Arya και στο ταξίδι της στο Braavos. Η νέα μπύρα διαθέτει το νόμισμα, που δίνεται στην Arya Stark από τον Jaqen H'ghar. Ακόμη θα έχουμε και την επιστροφή της μπύρας "Valar Morghulis dubbel Ale", ώστε αν θέλει κάποιος να της αποκτήσει και τις δύο μαζί."Όταν πήραμε μια αίσθηση με τα βασικά σημεία της πλοκής της σεζόν, ξέραμε αμέσως ότι η Valar Dohaeris ήταν το νέο όνομα της μπύρας," λέει ο Bill Wetmore, Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Marketing για την Ζυθοποιία Ommegang. "Και νομίζω ότι ήταν φανταστική μια ιδέα του HBO"

"Η dubbel και Tripel μπύρα είναι δύο από τις αγαπημένες μας" λέει ο Ommegang Brewmaster Phil Leinhart. "Αγαπώ την ιδέα της κυκλοφορίας και των δύο μαζί side-by-side. Είναι έξυπνο σαν ιδέα."

Αρχικά η Valar Morghulis dubbel Ale κυκλοφόρησε το 2014. Μία από τις ταχύτερες σε πωλήσεις μπύρας στη σειρά, και οι φαν την απολαμβάνουν, επειδή είναι αρκετά περίπλοκη και γεμάτη ίντριγκα, όπως και η ίδια η σειρά. Η Valar Dohaeris Tripel Ale είναι, σαν ένας "απρόσωπος άνθρωπος," και δεν είναι αυτό που φαίνεται με την πρώτη ματιά.

Εδώ είναι μερικά στατιστικά στοιχεία, της μπύρα:

Η Valar Morghulis περιέχει 8% ABV, και παρασκευάζεται με pilsner. Η απόχρωση είναι ένα βαθύ πορτοκαλί-καφέ και τα αρώματα περιλαμβάνουν καραμέλα, ζαχαρωτά, ώριμα φρούτα, μπανάνα και λίγη ζάχαρη. Η γεύση είναι καλά ισορροπημένη με πλούσια βύνη, καραμέλα και ζάχαρη. Είναι λίγο πικρή για την εξισορρόπηση.

Η Valar Dohaeris περιέχει 9% ABV, παρασκευάζεται με Pils, σιτάρι, βρώμη, και νιφάδες κριθαριού. Το γλυκό σιτάρι και το μέλι είναι διαδεδομένα στο άρωμα της μπύρας. Η γεύση είναι υπέροχη χάρη στη βελγική ζάχαρη Candi που χρησιμοποιείται στη ζυθοποιία.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.