Πως είναι να είσαι κομπάρσος στο Game of Thrones!


Για έξι χρόνια, ο ηθοποιός Denis Halligan παίζει διάφορους ρόλους στο Game of Thrones.

Σύμφωνα με την εφημερίδα The Independent, ο Halligan έδωσε την πρώτη του οντισιόν για το Game of Thrones στη Βόρεια Ιρλανδία, πριν από την 1η σεζόν, όταν η σειρά ήταν ακόμη άγνωστη. Ο πρώτος ρόλος του ήταν να παίζει έναν από τους άντρες της νυχτερινής φρουράς με το όνομα Niko. Στην 3η σεζόν, ο Halligan έπαιξε ένας μέλος της Αδελφότητας Χωρίς λάβαρα, και ήταν αυτός που βοήθησε τον Thoros να απαγάγει την Arya Stark και τον Gendry.

Ο Halligan μίλησε για το πως είναι η ζωή κάποιου που παίζει συνέχεια στο Game of Thrones ως κομπάρσος. "Υπάρχει πολλή μυστικότητα που ασχολούνται με τα γυρίσματα σκηνών σε κάθε σεζόν, και τα περισσότερα από τα μέλη πρέπει να υπογράψουν εκτεταμένες συμφωνίες μη-αποκάλυψης."

"Αυτό θα ακούγεται παράξενο, αλλά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δεν ήξερα πού ήμουν το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου! Ένα αυτοκίνητο ερχόταν να μας παραλάβει στις 5:30 π.μ. και μας πήγαινε για γυρίσματα. Έτσι, ένα μεγάλο μέρος του χρόνου, δεν ήξερα πού πήγαινα για γυρίσματα."

Ο Halligan ανέφερε ότι οι ώρες των γυρισμάτων ήταν πολλές και δύσκολες. Το χρονοδιάγραμμα γυρισμάτων του ήταν συχνά 12 ώρες κάθε μέρα και ξεκινούσε στις 5:30 το πρωί. Ο Halligan υπενθυμίζει μια σημαντική σκηνή από την 3η σεζόν, από το επεισόδιο "Kissed by Fire":

"Μία από τις πιο έντονες ημέρες ήταν η σκηνή μάχης μεταξύ του κυνηγόσκυλου και του Beric Dondarrion. Στην τελική περικοπή, διαρκεί μόλις λίγα λεπτά στο επεισόδιο, αλλά για τα γυρίσματα είχαν διάρκεια μια εβδομάδα."


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.