Η Gemma Whelan μίλησε για την σεξουαλικότητα της Yara Greyjoy και για την Daenerys


 Ο χαρακτήρας, της Yara Greyjoy που παίζεται από την Gemma Whelan εμφανίστηκε στις σεζόν 2, 3, και 4, αλλά αναμφισβήτητα η καλύτερη χρονιά της ήταν η 6η σεζόν.

Θέλει να κυβερνήσει τα σιδερένια νησιά, έκλεψε ένα στόλο από πλοία, τα βρήκε με τον αδερφό της, και πραγματοποίησε μια συμμαχία με τη μητέρα των δράκων. Η Whelan είναι ευχαριστημένη με τον τρόπο που τα πράγματα έχουν έρθει. "Η Yara ξέρει ποια είναι και τι θέλει", είπε στο Vulture. "Είναι πολύ εστιασμένη, με άφθονη ενέργεια."

Το Vulture ρώτησε την ηθοποιό αρκετά ζητήματα, μεταξύ των οποίων: πού ακριβώς η Daenerys πρόκειται να πάει με τον στόλο της; Θα είναι στο Dorne; θα πάει κατ 'ευθείαν στο King’s Landing, ή σαν πρόγονος του Aegon του Κατακτητή θα πάει στο Dragonstone;

"Ω Θεέ. Δεν γνωρίζω. Ίσως πάει κατευθείαν στο King’s Landing. Ας της δώσουμε αυτή τη δυνατότητα. [Γελάει]."


Η Whelan είπε, επίσης, ότι δεν είναι σίγουρη πώς η Daenerys σχεδιάζει να ενώσει τα Επτά Βασίλεια σύμφωνα με τον κανόνα της, όταν τόσοι πολλοί από αυτούς φαίνεται να θέλουν την ανεξαρτησία τους, αλλά για αυτή θα είναι ένα στοίχημα. "Νομίζω ότι πρέπει απλά να συνεχίσει να παίζει αυτό το παιχνίδι," είπε της Daenerys. "Έπρεπε να κάνει κάποιες θυσίες και να πάρει κάποιες αποφάσεις που δεν την έκανε πολύ δημοφιλή, αλλά παίζει ένα μεγάλο παιχνίδι, έχοντας πλάι της τους σωστούς ανθρώπους. Η Daenerys βρίσκει πάντα έναν τρόπο να την εμπιστεύονται. "

Αυτό είναι ένα καλό πράγμα, δεδομένου ότι η Yara έπρεπε να υποσχεθεί να εγκαταλείψει τον τρόπο ζωής που είχε, προκειμένου να κερδίσει την υποστήριξη της.

"Νομίζω ότι σε αυτό το σημείο, η Yara και ο Theon συνειδητοποιούν ότι δεν έχουν σχέδιο Β. Αυτό είναι το σχέδιο, και πρέπει να λειτουργήσει. Νομίζω ότι είναι διατεθειμένοι να κάνουν θυσίες για ένα μεγαλύτερο καλό." Αν μη τι άλλο, φαίνεται να έχουν κάνει μια νέα φίλη, την Daenerys Targaryen. Το φλερτ μεταξύ Yara και Dany ήταν ιδιαίτερο και ενώ η Whelan δεν το ένιωσε όπως έπρεπε, αυτή είναι ανοικτή σε κάτι τέτοιο, και δεν θα την πείραζε αν οι χαρακτήρες περνάγανε σε άλλο επίπεδο.

"Η Emilia Clarke και εγώ το απολαμβάνουμε την ιδέα. [Γέλια]. Έχουμε καλή χημεία, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε να δουλεύουμε η μία με την άλλη. Έτσι ίσως! Δεν γνωρίζω! Είναι στο χέρι των συγγραφέων τι θα γίνει μεταξύ μας. Μας αρέσει η μία στην άλλη, και αν είναι κάτι περισσότερο από ό, τι η φιλία είναι άνευ σημασίας, πραγματικά."

"Η Yara dεν νομίζω ότι είναι bisexual. Υπάρχει ένα νέο ρητό που λέγεται, "pansexual", μια ιδιαίτερα δημοφιλής σεξουαλική ταυτότητα που περιγράφει εκείνον/η που δεν λαμβάνει υπόψιν το φύλο ή την σεξουαλική ταυτότητα του ατόμου για το οποίο νιώθει έλξη. το οποίο σημαίνει ότι αν αυτή χρειαστεί να το κάνει θα γίνει. Η Yara είναι απλά ανοιχτόμυαλη, το οποίο ταιριάζει με το χαρακτήρα της τέλεια."
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.