Φήμες για την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του George R.R. Marin "The Winds of Winter"


Φήμες κυκλοφόρησαν για το νέο βιβλίο του George R.R. Marin "The Winds of Winter".

Δύο από αυτές κυκλοφόρησαν μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η πρώτη, η οποία κυκλοφόρησε από το The Independent, είναι ότι ο Martin δεν θα ακολουθήσει τα συνηθισμένα πρωτόκολλα της έκδοσης ενός νέου βιβλίου. Σύντομα ο Martin θα παραβρεθεί στο παγκόσμιο συνέδριο επιστημονικής φαντασίας WorldCon και εκεί θα ανακοινώσει το βιβλίο του, κάνοντας σε όλους έκπληξη. Οι πιθανότητες να γίνει κάτι τέτοιο είναι μικρές γιατί δεν θα υπάρξουν προ-παραγγελίες από καταστήματα όπως το Amazon, το οποίο εξαρτάται από αυτά τα πράγματα για τα κέρδη τους. Το φετινό παγκόσμιο συνέδριο επιστημονικής φαντασίας θα πραγματοποιηθεί στις 17 - 21 Αυγούστου, πράγμα που σημαίνει ότι, προκειμένου αυτή τη φήμη να ισχύει, πρέπει ο Martin να το έχει ήδη έτοιμο.

Η άλλη, ακόμη πιο εξαιρετικά απίθανη φήμη είναι ότι ο Μάρτιν θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα τόσο το "The Winds of Winter" όσο και το "A Dream of Spring".

Το γεγονός είναι, ότι το Wonkblog έδωσε στην δημοσιότητα ένα γράφημα που δείχνει την ταχύτητα με την οποία ο Martin έχει γράψει τα πέντε πρώτα μυθιστορήματα. Αν ισχύσουν οι ρυθμοί γραφής του "Οι άνεμοι του χειμώνα" δεν πρόκειται να τελειώσουν αυτό το έτος καθόλου. Στην καλύτερη περίπτωση, το βιβλίο θα ολοκληρωθεί το 2017.


Και "Το όνειρο της άνοιξης" στην καλύτερη περίπτωση, δεν θα κυκλοφορήσει πριν το 2023. Η ιδέα είναι ότι ο Martin κατά κάποιο τρόπο πρόκειται να μας εκπλήξει και δεν θα πρέπει να περιμένουμε αλλά επτά χρόνια ακόμη για το τελευταίο του βιβλίο. Αυτή η θεωρία φαίνεται τόσο τραβηγμένη ώστε να είναι εντελώς αδύνατο να επαληθευθεί. 
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.