Ο George R.R. Martin δεν συμφωνεί απόλυτα με τις αλλαγές του Game of Thrones!


Η έκτη σεζόν του Game of Thrones, έκανε ξεκάθαρα, πιο πολύ από ποτέ, τα όρια που έθεσε ο συγγραφέας George R.R. Martin για τα spoilers, που επιβεβαιώνουν τις ανατροπές των βιβλίων από την σειρά του HBO, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι o δημιουργός του Game of Thrones, συναίνεσε σε κάθε αλλαγή της μεταφοράς των βιβλίων.

Οι παραγωγοί της σειράς, αποκάλυψαν ότι ο Μάρτιν έχει τουλάχιστον μερικές διαφωνίες, με τις προσαρμογές του HBO, ακόμη και αν είναι «ώριμος και κύριος γι' αυτό»

Ο Ντέιβιντ Μπενίοφ και o Νταν Γουέις στη συνέντευξή τους στο UFC Unfiltered όπου επιβεβαίωσαν την καθυστέρηση της παραγωγής για την έβδομη σεζόν της σειράς, σύμφωνα με το Digital Spy, είπαν πως αυτή την φορά θα επικεντρωθούν στην σχέση τους με τον Μάρτιν.

Η παραγωγή του Game of Thrones έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι η συμμετοχή του Μάρτιν παραμένει χαλαρή, κατά τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων, προσφέροντας μόνο μερικές αόριστες κεφαλίδες για να κατευθύνουν την ιστορία, και πως η προηγούμενη εμπειρία του στην τηλεόραση, τον συγκρατεί από το να παρεμβαίνει πολύ τακτικά.

«Είχε αποσπάσει υποψηφιότητες για βραβεία Emmy και πριν την σειρά, άρα ήξερε πως είχε επιτύχει. Πολλοί συγγραφείς, που έχουν μεταφέρει την δουλειά τους στην μικρή οθόνη, δεν συμμετείχαν ποτέ στην διαδικασία, και εκτιμούσαν το πάντα.

"Δεν λέμε πως ο Τζωρτζ έχει συμφωνήσει με όλο όσα έχουμε κάνει, αλλά σε γενικές γραμμές, αντιλαμβάνεται τι χρειάζεται να κάνουμε για να μεταφέρουμε την σειρά, και είναι ώριμος και κύριος για αυτό".

Πράγματι, ο συγγραφέας έχει κάνει διάφορες επισημάνσεις, σε αρκετές περιπτώσεις όπου το ΗΒΟ σκότωσε ή άλλαξε χαρακτήρες, οι οποίες είχαν μεγάλη επίπτωση στα ανερχόμενα βιβλία του, όμως, ο Μπενίοφ και o Γουέις δεν πήραν θέση στις άμεσες ανατροπές, όπως το μαχαίρωμα του Τζον Σνόου.

"Δεν γνωρίζω πώς να δώσω απαντήσεις χωρίς να χαλάσω τα βιβλία. Τα βιβλία και η σειρά, είναι τόσο διαφορετικά πια, όμως δεν θέλω να πω τίποτα που θα μπορούσε να προδώσει τι θα κάνουμε."
Σίγουρα οι δυο τελευταίες σεζόν, θα αποκλίνουν με το τέλος της επικής σειράς, αλλά δεν ξέρουν αν ο Μάρτιν θα μετανιώσει με περαιτέρω αλλαγές.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.