Το HBO επιβεβαιώνει ότι η 8η σεζόν του Game of Thrones θα είναι και η τελευταία!


Στην εκτελεστική συνεδρίαση του HBO σήμερα το πρωί ο πρόεδρος προγραμματισμού Casey Bloys επιβεβαίωσε αυτό που όλοι ξέραμε.


Το Game of Thrones θα ολοκληρωθεί με την 8η σεζόν. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly:

"Ναι, έχουν ένα πολύ συγκεκριμένο σχέδιο για τον αριθμό των σεζόν που θέλουν να κάνουν", είπε ο Bloys. "Πιστέψτε με, ως ο νέος πρόεδρος εκτελεστικού προγραμματισμού, αν μπορούσα να τους πείσω να κάνουν περισσότερα, θα το έκανα. Θα θέλαμε τουλάχιστον 10 σεζόν. Αλλά αν νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν την καλύτερη εκδοχή της σειράς με λιγότερες σεζόν θα το δεχτούμε "

Υπάρχει όμως και μια είδηση ​​που θα φτιάξει το κέφι στους φαν όμως, ο Bloys είπε ότι μια spin off σειρά για το Game of Thrones έχει συζητηθεί, αν και δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία.

"Έχουμε μιλήσει για αυτό, είναι κάτι που δεν είμαι αντίθετος, αλλά φυσικά πρέπει να έχει νόημα δημιουργικά", είπε. "Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Benioff και ο Weiss θα μπορούσαν πραγματικά να κάνουν κάτι τέτοιο άμεσα. Είναι μία αρκετά έντονη και δύσκολη παραγωγή. Είμαι ανοιχτός σε αυτό. Τα παιδιά δεν ήταν αντίθετα σε αυτό, αλλά δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σχέδια μέχρι στιγμής."
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.