Οι φαν υπογράφουν για να κάνει το HBO μια prequel σειρά του Game of Thrones!


Χθες, αναφερθήκαμε σε μια αναφορά από έναν φαν που θέλει να πείσει το HBO για να δείξει τα δύο τελευταία επεισόδια της 6ης σεζόν του Game of Thrones στις οθόνες IMAX.

Αλλά αυτό δεν είναι το μόνο. Ο φαν Jessie Rae έχει μια αναφορά στο Change.org για να πείσει το δίκτυο να κάνει ένα Game of Thrones prequel.

Όπως ο Rae επισημαίνει, η ιστορία του Game of Thrones είναι γεμάτη με λεπτομέρειες, και υπάρχουν πολλά πράγματα που μια πιθανή σειρά prequel θα μπορούσε να διερευνήσει. Μερικά από αυτά θα μπορούσαν να ήταν το Aegon’s Conquest of Westeros, the Dawn Age, the Age of Heroes, the adventures of Dunk and Egg, και η εξέγερση του Robert Baratheon ενάντια στον Mad King.

Οι παραγωγοί του Game of Thrones είπαν ότι υπάρχει σίγουρα αρκετό υλικό για μια σειρά prequel, αλλά ανέφεραν ότι δεν έχουν πολύ χρόνο για να αναπτύξουν τις ιδέες, αφού κάνοντας το Game of Thrones η δουλειά που έχουν είναι πάρα πολύ.

Μέχρι στιγμής, η αναφορά του Rae πάει πολύ καλά. Σε δυο εβδομάδες, έχει ήδη συλλέξει πάνω από 3.000 υπογραφές. Είναι αρκετό για να πείσει το HBO να κάνει μια σειρά prequel μετά το Game of Thrones ; Σίγουρα το δίκτυο θέλει να κρατήσει τη σειρά ζωντανή με κάποιο τρόπο, οπότε θα δούμε.

Υπογράψτε εδώ.Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.