Ο Isaac Hempstead Wright και ο Robert Aramayo μιλάνε για τον Πύργο της Χαράς και το φινάλε του Game of Thrones


Σε μια συνέντευξη με τo Access Hollywood, o Hempstead Wright συζήτησε για την πολύ-αναμενόμενη Tower of Joy σκηνή μεταξύ του Ned και της Lyanna που επιβεβαιώθηκε φαινομενικά η R + L = J θεωρία ... αν και ο 17χρονος τόνισε ότι στην πραγματικότητα μάθαμε μόνο την μητέρα του Jon Snow, αφού ούτε το κοινό ούτε ο Bran άκουσε την Lyanna να λέει  το όνομα του πατέρα.

"Θυμάμαι τη μαμά μου, να λέει, Αχ, όχι, όχι. Είναι ο Rhaegar έτσι δεν είναι; Λοιπόν, Όχι, σύμφωνα με το σενάριο. Δεν ξέρουμε ακόμα. Αυτός δεν γνωρίζει ακόμα ποιος είναι ο πατέρας. Νομίζω ότι είναι βασικό στοιχείο ότι ο Bran βλέπει και κατανοεί τη σημασία του, αλλά δεν έχει μια πλήρη εικόνα. Και νομίζω ότι αυτό πρέπει στην συνέχεια να ξεκαθαρίσει."

Ακόμα, ο Hempstead Wright περιμένει ο Μπραν να έχει σαν προτεραιότητα να βρει τον Jon και να του πει τι έχει μάθει. Φαντάζεται τα παιδιά Stark, να βρίσκονται ξανά μαζί.

"Νομίζω ότι αυτό θα ήταν υπέροχο. Λοιπόν, έχουμε αυτόν το φανταστικό αρχηγό και πολεμιστή Jon, έχουμε την υπέροχη διπλωμάτισα Sansa, και εμένα που μπορώ να δω παρελθόν και μέλλον. Μπορούμε να κυβερνήσουμε τον κόσμο. Και φυσικά την δολοφόνο Arya. Είμαστε η ομάδα όνειρο, όπως το Captain America".

Σε μια συνέντευξη στο Vulture, ο Hempstead Wright αναφέρεται σε μερικές από τις θεωρίες των φαν που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη, όπως ότι η αφή του Βασιλιά της νύχτας στον Bran τον έχει δεσμεύσει με μαγικά των White Walkers.

"Αν ο Μπραν περάσει μέσα από το τοίχος, τότε μπορεί και οι White Walkers να περάσουν μέσα οπότε θα μπορούσε να είναι μια δύσκολη απόφαση για να το κάνει. Αυτό θα μπορούσε να είναι το τέλος του Μπραν. Ή μήπως αυτό σημαίνει απλώς ότι ο Μπραν πρέπει να περάσει το Τείχος πολύ γρήγορα. Θα είναι σκληρό, ό, τι και να γίνει."

Ακόμη συμφώνησε ότι, μετά το φινάλε της 6ης σεζόν, φτάνουμε στο φινάλε της σειράς.

"Όλα έρχονται μαζί, έτσι δεν είναι;", είπε. "Η επίτευξη αυτού του κρεσέντο όλων αυτών των διαφορετικών δυνάμεων που έρχονται μαζί σε ένα κομβικό σημείο και είναι έτοιμα να εκραγούν. Αισθάνομαι ότι είμαστε πολύ κοντά στο τελικό φινάλε και θα είναι αρκετά εντυπωσιακό. "Το Hollywood Reporter, μίλησε με τον Robert Aramayo αυτή την εβδομάδα σχετικά με τις αποκαλύψεις του Πύργου της Χαράς στο φινάλε της σεζόν, και τα γυρίσματα των σκηνών του.

"Αυτή η σκηνή γυρίστηκε το Δεκέμβριο," λέει ο ηθοποιός. "Η προηγούμενη σκηνή ήταν πολύ νωρίτερα ένα δυο μήνες πριν. "

Ο Aramayo λέει ότι ο Ned δεν ήξερε τι επρόκειτο να βρει. "Αυτό είναι ενδιαφέρον. Νομίζει ίσως ότι η αδελφή του βασανίζεται από κάτι, ότι κάτι πολύ φρικτό συμβαίνει πίσω από την πόρτα. Και αυτό που βλέπει στην πραγματικότητα δεν είναι κάτι πολύ διαφορετικό. Περπατά μέσα και βλέπει την αδελφή του στο κρεβάτι με το αίμα παντού. Δεν ξέρει τι συμβαίνει, αλλά ξέρει ότι κάτι κακό συμβαίνει."

Την στιγμή που η Lyanna του ψιθυρίζει το μυστικό στο αυτί ο Ned, εξηγεί, "Μόλις έμαθε τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζει πριν πεθάνει η Lyanna. Εκεί παθαίνει το πρώτο σοκ. Σίγουρα πριν από εκείνη τη στιγμή, είναι ακόμα με το μέρος της, αλλά όταν έμαθε όλες αυτές τις πληροφορίες, ένιωσε σαν να χάθηκε η γη κάτω από τα πόδια του. Του πήρε ώρα για να συνέλθει."

Τελικά, λέει, "Νομίζω ότι μέσα στη ζωή του είναι όλα σχετικά με την τιμή. Αυτή είναι η λέξη κλειδί της ημέρας. Ο θάνατος ενός πολεμιστή που θαύμαζε τόσο πολύ, ο θάνατος της αδελφής του, η οποία ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους στη ζωή του, και στη συνέχεια να έχει την ευθύνη της φροντίδας ενός παιδιού που είναι στα χέρια του... μερικές φορές σε κάνει να βάζεις τον εαυτό σου στη γραμμή του πυρός για να προστατεύσεις κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό σου. Αυτό είναι κάτι που μαθαίνει τώρα: για να έχεις αρχές και να είσαι έντιμος, μερικές φορές είσαι αυτός που πρέπει να υποφέρει".Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.