Ο Isaac Hempstead Wright μίλησε σχετικά για το πως ο Βασιλιάς της νύχτας θα περάσει μέσα από το Τείχος! (Θεωρία)


Το Making Game of Thrones blog πήρε συνέντευξη από τους ηθοποιούς όπου συζήτησαν για τις ελπίδες και τα όνειρά τους για την σεζόν 7.

Υπάρχουν ένα-δυο κομμάτια ενδιαφέροντα, αλλά το καλύτερο προέρχεται από τον Isaac Hempstead Wright, ο οποίος παίζει τον Bran Stark για πέντε σεζόν τώρα. Έχει μια ιδέα για το πώς ο Βασιλιάς της νύχτας θα μπορούσε να οδηγήσει το στρατό των White Walkers μέσω του Τείχους και ύστερα στο Westeros.

"Ο Bran κατάφερε και κατέστρεψε τα μάγια που υπήρχαν στο σπήλαιο, όταν ακούμπησε το χέρι του ο Night’s King. Έτσι νομίζω ότι θα μπορούσε να καταστρέψει και τη μαγεία που υπάρχει στο Τείχος. Φαντάζομαι ότι ο Bran θα έχει ένα δίλημμα για το αν θα περάσει ή όχι το Τείχος."

Η θεωρία του είναι ενδιαφέρουσα. Όπως ίσως θυμάστε, στο "The Door", ο Βασιλιάς της νύχτας άρπαξε το χέρι του Bran κατά τη διάρκεια ενός από τα οράματά του τελευταίου. Αυτό έσπασε το προστατευτικό ξόρκι γύρω από το σπήλαιο του κορακιού με τα τρία μάτια.

Αργότερα, ο Benjen μας είπε ότι το τείχος προστατευόταν από ισχυρά ξόρκια που κράτησαν τους White Walkers μακριά. Τώρα το πιο σημαντικό, είναι αν θα το καταλάβει ο Bran και τι θα κάνει. Ο Wright σκέφτεται ότι ο χαρακτήρας του μπορεί να μπει σε ένα «δίλημμα» για το αν θα περάσει μέσα από το τείχος.

Η Sophie Turner (Sansa Stark) εξετάζει τις θεωρίες της για 7η σεζόν, και αναφέρει ότι υπάρχουν πολλές επιλογές που θα μπορούσε να επιλέξει.

Μία από αυτές θα μπορούσε να ήταν η εξής: να πάει o Bran να βρει τον Jon και να τον προετοιμάσει για το τι έρχεται. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.