Ο John Bradley μιλά για την άφιξη του Σαμ και τα σχέδια του

Ο ηθοποιός μίλησε για την Σίταντελ και τον ενθουσιασμό του Σαμ

Ο χαρακτήρας που υποδύεται ο John Bradley δεν είναι άλλος φυσικά από τον αγαπητό Σαμ Τάρλυ. Ο Σαμ έφτασε πλέον στην Σίταντελ ένα μέρος που όπως αναφέρει ο ηθοποιός σημαίνει τα πάντα γι αυτόν. Ο Σαμ πάντα αγαπούσε τα βιβλία και το διάβασμα χρησιμοποιώντας τις γνώσεις ως όπλο. Μετά τον διωγμό από τον πατέρα του και την αναγκαστική ένταξη στην Νυχτερινή Φρουρά η ζωή του έγινε λίγο καλύτερη λόγω του Τζον αλλά εξακολουθούσε να νοιώθει παράταιρος. Ήρθε η στιγμή για τον Σαμ να αξιοποιήσει τα χαρίσματα του.

Ο ηθοποιός λέει πως όταν ο Σαμ φτάνει στην Σίταντελ είναι σαν να γυρίζει σπίτι του. Σου δίνει την αίσθηση για πρώτη φορά στην ζωή του ότι νοιώθει άνετα σε ένα περιβάλλον στο οποίο είναι αποδεκτός. Και συνεχίζει με αναφορά στον λόγο της άφιξης του. Ο Σαμ δεν θέλει να πάει για να αποκτήσει μια άνετη ζωή αλλά αισθάνεται πως έτσι θα κάνει την διαφορά λόγω του καλού χαρακτήρα του. Ξέρει πως μπορεί να προσφέρει περισσότερα έτσι παρά σε ένα πεδίο μάχης. Οι πληροφορίες που θα πάρει θα εξυπηρετήσουν το μεγαλύτερο καλό αλλάζοντας το ρόλο του επηρεάζοντας πλέον καταστάσεις.

Μπαίνοντας στην τεράστια βιβλιοθήκη το κοινό πρόσεξε την ομοιότητα των αστρολάβων με τους τίτλους αρχής του GoT. Ο Bradley πιστεύει πως η τοποθέτηση τους εκεί δεν είναι τυχαία και οι παραγωγοί έχουν ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Συγκεκριμένα αναφέρει πως αυτό που βλέπουμε κάθε εβδομάδα στις οθόνες μας επιτέλους θα εξηγηθεί, δείχνοντας μας πόσο έλεγχο έχουν ως σεναριογράφοι και πόσο υπεύθυνοι είναι για την δομή και μορφή.

Συνεχίζει δίνοντας μας τη δική του θεωρία. Όσα έχουμε δει τώρα στην σειρά είναι ουσιαστικά αφήγηση του Σαμ. Αν λάβουμε υπόψη μας ότι όλα αυτά στην μορφή τους αποτελούν ένα μελλοντικό βιβλίο που θα υπάρχει στην βιβλιοθήκη της Σίταντελ. Οπότε ουσιαστικά η σειρά θα είναι η μεταφορά του βιβλίου που θα γράψει ο Σαμ ή ακόμη Αρχιμάεστερ Σαμ πολύ μετά το τέλος των γεγονότων. Μοιάζει πολύ λογικό ειδικά αν θυμηθούμε την μορφή που χρησιμοποιεί ο Μάρτιν στο WOIAF αλλά και στις νουβέλες The Rogue Prince και The Princess and The Queen.πηγή, πηγη

Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.