Ο John Bradley μίλησε για τον αγαπημένο του συμπρωταγωνιστή και για ρόλο έκπληξη που θα ήθελε να παίξει!


Ο ηθοποιός John Bradley, έδωσε μια υπέροχη συνέντευξη στο Reddit, και μίλησε για τον αγαπημένο του συμπρωταγωνιστή αλλά και την φήμη, θέλοντας να παίξει τον Penguin, από τον Μπάτμαν.


Αν και ορισμένες από τις απαντήσεις του Bradley στις ερωτήσεις του φαν είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς, υπάρχει μία που δεν περιμένεις τέτοια απάντηση. Όταν ρωτήθηκε για τον αγαπημένο του συμπρωταγωνιστή, ο Bradley δεν κατονόμασε τον Kit Harington, όπως ίσως περίμενε κάποιος ή τον Owen Teale , ή ακόμη και τον Peter Vaughan, ο οποίος έπαιξε τον Maester Aemon. Αντίθετα ο αγαπημένος του ηθοποιός που έχει δουλέψει μαζί του ήταν ο Stephen Dillane, γνωστός και ως Stannis Baratheon.

"Έκανα μια σκηνή με τον με Stephen Dillane, ο οποίος δεν είναι μόνο ένα από τα αγαπημένα μου πρόσωπα για την σειρά, αλλά είναι γενικότερα ένας από τους αγαπημένος μου ηθοποιούς και εκείνη την ημέρα ήταν ένα προνόμιο να παίξω μαζί του."Για τους θεατές, μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά ο Dillane ήταν ένας απόλυτα επαγγελματίας και το είδος του ανθρώπου γνωστό ως απλά ηθοποιός, κάποιος που δίνει τα πάντα για την τέχνη, και δεν τον ενδιαφέρει να γίνει διάσημος. Ο Dillane περίφημα παραδέχθηκε όταν ο Stannis σκοτώθηκε την περασμένη χρονιά ότι τον ενδιέφερε να παίξει τον ρόλο του αλλά όχι να συμμετέχει σε άλλες εκδηλώσεις της σειράς. Ακόμη σημαντικό ρόλο έπαιξε και το οικονομικό κομμάτι στην επιλογή να συμμετέχει στην σειρά.

Όσον αφορά τις άλλες εκπλήξεις, όταν ρωτήθηκε ο John Bradley ποιος είναι ο ρόλος που θα ήθελε να αναλάβει σε μια ταινία, ανέφερε έναν superhero, αλλά όχι να παίξει ακριβώς έναν ήρωα.

"Θα ήθελα πολύ να παίξω τον πιγκουίνο σε μια ταινία του Batman, διότι πιστεύω ότι θα ήταν τόσο ενδιαφέρον να προσπαθήσω να μπω στο ρόλο του Penguin. Ζει στο κωμικό κόσμο του βιβλίου, και θα ήταν ωραίο να προσπαθήσουμε να βρούμε έναν τρόπο να του δώσουμε κάποια αξιοπιστία και τον φέρουμε στον πραγματικό κόσμο."

Αναφέρθηκε επίσης στους παραγωγούς David Benioff και Dan Weiss:

"Είναι τόσο προσιτοί που θα μπορούσατε να μιλήσετε μαζί τους για οποιαδήποτε ανησυχία. Είναι τόσο ευαίσθητοι συγγραφείς που πάντα γράφουν όσο το δυνατόν καλύτερα για έναν ηθοποιό για να τον αναδείξουν και να τον κάνουν να φαίνεται όσο καλύτερα γίνεται."Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.