Τίτλοι τέλους για τον Jonathan Pryce!


Ο Jonathan Pryce ήταν μια ενδιαφέρουσα προσθήκη στο καστ του Game of Thrones στην 5η σεζόν.

Ο ίδιος δήλωσε ότι αρχικά προοριζόταν για άλλο ρόλο στην 1η σεζόν, αλλά οι προκαταλήψεις του εναντίον της φαντασίας τον έκανε να αρνηθεί. Δεν είπε ποιος θα ήταν ο αρχικός του ρόλος, αλλά μερικοί υποπτεύονται ότι ήταν ο Pycelle.


Παρόλο αυτά είμαστε ευγνώμων που ο Pryce περίμενε και επέλεξε έναν πολύ καλύτερο ρόλο. Παρά το γεγονός ότι ο ρόλος του κράτησε μόνο δύο σεζόν, η ικανότητά του να παίζει απαιτητικούς ρόλους, όπως έκανε και στην ταινία του James Bond "Το αύριο ποτέ δεν πεθαίνει", τον έκανε ιδανικό για το ρόλο του High Sparrow. Ο Ύπατος Sparrow, επίσης, ήθελε να παίξει σε μια σκηνή που όλα θα καιγόντουσαν. Απλώς ποτέ δεν αναμενόταν ότι θα έπρεπε να πήγαινε ενάντια σε κάποιον ο οποίος ήταν πρόθυμος να το κάνει κυριολεκτικά.

Ο Ύπατος Sparrow είναι ένας χαρακτήρας που παραμένει ζωντανός στα βιβλία. Η λεπτότητα της απόδοσής του, ειδικά όταν νομίζει ότι χειρίζεται την Margaery, τον Tommen, ή όταν απειλεί την Olenna, δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Ο Pryce κατέστησε σαφές ότι ο χαρακτήρας του ήταν ελαφρώς τυφλός μπροστά σε εκείνους που θα χρησιμοποιούσαν τις δικές του μεθόδους εναντίον του. Έτσι αιφνιδιάστηκε όταν η Margaery του είπε στο Sept "Ξεχάστε τους αιματηρούς θεούς", όπως επίσης δεν περίμενε το σχέδιο εκδίκησης της Cersei και μόνο στο τέλος κατάλαβε ότι την πάτησε.


Ο Ύπατος Sparrow, μπορεί να πέθανε στο φινάλε της 6ης σεζόν, αλλά ο χαρακτήρας του θα έχει μια μόνιμη κληρονομιά. Χάρη στον Ύπατο Sparrow, η Cersei κυβερνά πάνω σε στάχτες.

Η Cersei μπορεί να κέρδισε τη μάχη. Αλλά η μνήμη του χαρακτήρα Pryce ποτέ δεν θα την αφήσει. 
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.