Ο Kristian Nairn σκέπτεται την 7η σεζόν του Game of Thrones και τις θεωρίες για την επιστροφή του ως wight


Ο Kristian Nairn μπορεί να φάνηκε ότι μας άφησε στην 6η σεζόν του Game of Thrones, αλλά σε μια νέα συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα The Independent, μίλησε για την θεωρία ενός φαν ότι λόγω του τρόπου που πέθανε ο Hodor την περασμένη σεζόν, ο ίδιος θα μπορούσε να επιστρέψει πίσω ως Wight.

"Όσο και να ήθελα να επιστρέψω και να παίξω έναν White Walker, νομίζω ότι θα ήταν λάθος. Υπάρχουν πάρα πολλά συναισθήματα γύρω από τον χαρακτήρα μου, που θα ήταν μια παρωδία για να επιστρέψω πίσω. Αν πρόκειται να γίνει, είμαι σίγουρος ότι θα βρουν ένα πραγματικά καλύτερο τρόπο οι παραγωγοί της σειράς. Ένα ζόμπι Hodor δεν θα είναι και ότι καλύτερο."

Η σκέψη του Hodor δεν είναι λάθος και ένας αγνός χαρακτήρα σαν αυτόν, δεν θα ήταν και ότι καλύτερο να τον δούμε να επιστρέφει σαν ζόμπι, σε έναν κόσμο όπου ο καθένας έχει απώτερα κίνητρα.


"Είναι δύσκολο να το κατανοήσουμε, και, ευτυχώς, δεν συμβαίνει στην πραγματική ζωή, αλλά είναι όλα από τη φαντασία των παραγωγών. Νομίζω ότι καταλαβαίνω πως ο Bran χρησιμοποιούσε τις δυνάμεις του από αμέλεια, και βραχυκύκλωσε τον εγκέφαλο του Hodor προσπαθώντας να τους σώσει κάτι που τελικά δεν έπρεπε να γίνει... Μπορεί να πάει πίσω και να επηρεάσει τα πράγματα στο παρελθόν κάτι που θα μπορούσε να είναι καταστροφικό ή θα μπορούσε να είναι εξαιρετικά χρήσιμο."

Ο Nairn λέει ότι ήταν φαν πολύ καιρό πριν παίξει στην σειρά, και ότι αγαπούσε το Dugeons and Dragons. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος, μπορούμε να κάνουμε εικασίες για την επόμενη σεζόν, καθώς οι φαν είναι συνηθισμένοι σε αυτά.

"Έχω τόσες πολλές θεωρίες, αλλά νομίζω ότι στο τέλος ο Σιδηρούν Θρόνος δεν θα είναι καν ένα ζήτημα. Πιθανόν να εξαλειφθεί σε αυτόν τον πόλεμο μεταξύ της φωτιάς και του πάγου. Οι περισσότεροι άνθρωποι πρόκειται να πεθάνουν. Αυτή είναι ακριβώς η θεωρία μου. Στο τέλος, πρόκειται να είναι ένα μεγάλο αιματηρό πεδίο μάχης. Απλά δεν ξέρω πώς θα νικήσουν τον Βασιλιά της νύχτας όταν αυτός έχει τη δύναμη να αναστήσει. Τι θα κάνετε ενάντια σε αυτό;"


[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.