Ο Liam Cunningham ανησυχεί για τον Jon Snow, το νέο βασιλιά του Βορρά!


Μια νέα συνέντευξη έδωσε ο Liam Cunningham στο Making Game of Thrones blog. Ο ηθοποιός μίλησε για την 6η σεζόν αλλά και για το ποιες είναι οι σκέψεις του για την 7η σεζόν.

Ο Cunningham δεν έκρυψε τις ανησυχίες του για τη νέα χρονιά και τον Jon Snow, το νέο βασιλιά του Βορρά.

"Δεν είμαι σίγουρος ότι πρόκειται να είναι μια καλή σεζόν για τον Jon Snow. Οι βασιλιάδες δεν περνάνε καλά στην σειρά μας. Δεν διαρκούν πάρα πολύ καιρό." Μέχρι στιγμής, έχουμε δει πολλούς βασιλιάδες να πεθαίνουν. Με χρονολογική σειρά: Robert, Renly, Robb, Joffrey, Mance Rayder, Stannis, Balon Greyjoy και Tommen. Είναι λέτε ο Jon να ακολουθήσει τα βήματά τους; Ας ελπίσουμε πως δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Σε άλλο θέματα, ο Cunningham μίλησε σχετικά με το ειδύλλιο μεταξύ Tormund και Brienne. "Πραγματικά, πραγματικά ελπίζω να δούμε κάποιο είδος ρομαντισμού μεταξύ Tormund και Brienne", είπε. "Θα ήθελα τόσο πολύ να τους δω μαζί"

Ο Cunningham ήταν επίσης ένας μεγάλος φαν της Bella Ramsey που έπαιξε το ρόλο της Lyanna Mormont. "Είναι ένα μικρό αστέρι, δεν είναι;", είπε. Είναι απίστευτη επαγγελματίας και είναι απόλαυση να εργάζεσαι μαζί της."

Ακόμη για την 7η σεζόν είπε "Υπάρχουν τόσες πολλές ιστορίες. Δεν ξέρω τι έρχεται. Πεθαίνω για να μάθω."
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.