Ο Miguel Sapochnik μίλησε για το φινάλε της 6ης σεζόν του Game of Thrones


Ο σκηνοθέτης Miguel Sapochnik συζήτησε για το έργο του σχετικά με το φινάλε της 6ης σεζόν του Game of Thrones.

Μιλώντας στο Vulture, αναγνωρίζει τις σημαντικές εξελίξεις που είχαμε στο King’s Landing και τι τον επηρέασε στην δημιουργία κάποιων σκηνών.

"Ο Νονός είχε σίγουρα μια επιρροή στις σκηνές μου, αλλά κοίταξα και σε διάφορες ταινίες του James Bond για τις εκρήξεις. Θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι το κοινό δεν θα ένιωθε ότι οι εκρήξεις στο Sept του Baelor, θα ήταν ένα φτηνιάρικο τέχνασμα. Θέλαμε να τους κάνουμε να νιώσουν ένα σοκ." 

Μιλώντας στο Entertainment Weekly, ο Sapochnik σημειώνει:

"Το πρώτο βήμα ήταν να βρω έναν τρόπο να συνδυάσω τον τηλεοπτικό προϋπολογισμό και το χρονοδιάγραμμα. Κατ 'αρχάς, στην αρχή η έκρηξη ήταν να την δούμε μόνο έξω από το Sept, αλλά ήθελα πραγματικά να δω τον High Sparrow να πεθαίνει δραματικά και αυτό άρεσε πολύ στον David και τον Dan."

Όσο για την τύχη της Unella είναι πιθανόν να είναι χειρότερα από ό, τι αρχικά είδαμε; ρώτησε το EW, "Δεν ξέρω τις λεπτομέρειες," απάντησε ο σκηνοθέτης. "Νομίζω ότι όλοι λίγο πολύ πήραν αυτό που τους άξιζε."

Ο Sapochnik λέει στο Vulture ότι το πιο δύσκολο πλάνο ήταν η τελευταία σκηνή με την Daenerys. Το ψυχρό κλίμα προκάλεσε προβλήματα για την πρωταγωνίστρια τους.

"Η Emilia Clarke έφαγε τόσο κρύο, που την επηρέασε αρκετά. Μου ζήτησε να την βοηθήσω, γι 'αυτό της πρότεινα να σκέφτεται το μουσικό θέμα του Game of Thrones ενώ γύριζαν οι κάμερες στην τελευταία σκηνή, και προφανώς αυτό λειτούργησε υπέροχα στο τελικό μοντάζ!"

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.