Μίλτος Γερολέμου: Ο Syrio Forel θέλει να επιστρέψει στο Game of Thrones!


Υπάρχει ένας χαρακτήρας στο Game of Thrones που εμφανίστηκε μόνο στην πρώτη σεζόν αλλά πρόλαβε να γίνει πολύ αγαπητός.

Φυσικά μιλάμε για τον Syrio Forel τον τολμηρό εκπαιδευτή της Arya που ενώ πέθανε offscreen, υπάρχουν φήμες σχετικά με την επιβίωση του. Η Arya εκδικήθηκε για τον θάνατό του στο φινάλε της 5ης σεζόν, αλλά οι φήμες συνεχίζονται.

Ο Μίλτος Γερολέμου, ο οποίος έπαιξε τον Forel έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τον χαρακτήρα του και τις φήμες που υπάρχουν. "Φυσικά και θα ήθελα να επιστρέψω στο Game of Thrones," είπε ο ηθοποιός στο Digital Spy. "Οι άνθρωποι με ρωτούν συνέχεια, αν έχω όντως πεθάνει; και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω."

"Δεν ξέρω πραγματικά αν ο Syrio πέθανε ή όχι, αλλά ακόμη και αν το γνώριζα, δεν θα σας το έλεγα".Ποτέ δεν δώσαμε μεγάλη βάση σε θεωρίες ότι ο Syrio Forel επέζησε στην 1η σεζόν, αλλά στην 6η σεζόν είδαμε πολλούς χαρακτήρες να επιστρέφουν μετά από χρόνια: Walder Frey, Beric Dondarrion, Thoros of Myr, Edmure Tully, Osha, και Rickon Stark όλoi επέστρεψαν στην σειρά μετά από δύο χρονιές. Είχαμε, επίσης, την επιστροφή ενός χαρακτήρα που ήταν κυριολεκτικά νεκρός, του Jon Snow και δύο άλλους που πιστεύαμε ότι ήταν νεκροί, αλλά τελικά αποκαλύφθηκαν ότι είναι ζωντανοί, το κυνηγόσκυλο και ο Benjen Stark.

Στο πλαίσιο αυτό: ναι, ίσως μια επιστροφή είναι δυνατόν. Μια δημοφιλής θεωρία ενός φαν ήταν ότι ο Jaqen H'ghar, ο Απρόσωπος άνθρωπος και μέντορας της Arya, ήταν στην πραγματικότητα ο Syrio Forel μεταμφιεσμένος.

Και το τρελό πράγμα για το Game of Thrones είναι ότι οι φαν έχουν δημιουργήσει τη δική τους μυθολογία, από τα βιβλία και την τηλεοπτική σειρά.

Θα επιστρέψει τελικά ο Syrio Forel; Ο χρόνος θα δείξει.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.