Η Natalie Dormer μίλησε για το πώς η Margaery αρνήθηκε να είναι θύμα μέχρι το τέλος της!


Ίσως, στο τέλος, αυτό που έπαθε η Margaery ήταν για το καλύτερο.

Η Natalie Dormer φαίνεται να σκέφτεται έτσι μιλώντας στο Making Game of Thrones blog για το τελευταίο της έτος στην σειρά.

"Διάβασα τις σκηνές στο King’s Landing έτσι ήξερα τι συμβαίνει στην πρωτεύουσα, αλλά σκοπίμως επέλεξα να μην διαβάσω τις άλλες ιστορίες. Είδα την 1η σεζόν ως φαν, και τα τελευταία χρόνια έζησα όμορφα παίζοντας στην σειρά. Στο φινάλε της 6ης σεζόν είχα μια καταπληκτική εμπειρία."

Ως φαν, η Natalie απόλαυσε ιδιαίτερα βλέποντας να λύνεται το μυστήριο της μητρότητας του Jon Snow, την Sansa να γίνεται μια Lady," και την επιστροφή Rory του McCann ως κυνηγόσκυλο. Αλλά φυσικά, όλα έρχεται γύρω από την Margaery. Ακόμα και αν στην αρχή δεν γνώριζε ότι η 6η σεζόν θα είναι η τελευταία στάση του χαρακτήρα της, λέει ότι στο τέλος η έξυπνη βασίλισσα είχε εγκλωβιστεί.

"Αυτό που νομίζω είναι ότι αυτή τη σεζόν υπήρχε μια πραγματική ανησυχία για την οικογένειά της. Μπορείτε να καταλάβετε το φόβο της για τη ζωή και την ασφάλεια της οικογένειάς της, γι 'αυτό και στέλνει την Olenna μακριά, και είναι ο λόγος που φαίνεται να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να σώσει τη ζωή του Loras. Ο Loras έχει υποστεί βαθιά ζημιά, και τώρα προσπαθεί να περιορίσει τη ζημιά όσο το δυνατόν περισσότερο. Προφανώς αυτή δεν πίστευε ότι πρόκειται να πεθάνουν, αλλά δεν είναι και σίγουρη για το τι πρόκειται να συμβεί. Νομίζω ότι υπήρχε ένα τεράστιο ερωτηματικό ολόκληρη την ημέρα στη δίκη του αδερφού της."Δίνοντας τον Tommen στον Ύπατο Sparrow ήταν μια ριψοκίνδυνη κίνηση, αλλά η Margaery σκέφτηκε ότι έπρεπε να το κάνει.

Θα μπορούσε να αρνηθεί αρκετά πράγματα για το χαρακτήρα της, αλλά επέλεξε να μην το κάνει. Για παράδειγμα, στην πραγματικότητα πιστεύει ότι δεν φταίει η Cersei, αλλά μάλλον ο Υψηλός Σπουργίτης , για το θάνατο της Margaery. "Μου άρεσε που ο θάνατος της Margaery στην πραγματικότητα δεν προήλθε από το χέρι της Cersei, αλλά από το χέρι κάποιου άλλου που υποτίμησε την Cersei όταν η Margaery δεν ήταν σε θέση να ασκήσει εξουσία τον εαυτό της", είπε η Natalie.

"Αυτή είναι η ομορφιά όμως. Που της έδωσε την προνομιούχο θέση να είναι το μόνο πρόσωπο που συνειδητοποίησε τι συμβαίνει, μια στιγμή δικαίωσης που απλά συνόψισε την προσωπικότητά της. Ήταν πάντα μερικά βήματα μπροστά από όλους τους άλλους, ακόμη και στην τελευταία της στιγμή. Είμαι πολύ ευγνώμων, διότι η Margaery Tyrell δεν ήταν ποτέ θύμα, ακόμη και στην τελευταία της στιγμή που της επέτρεψε να μην είναι."

Αυτή είναι μια λογική στάση, αλλά το γεγονός παραμένει ότι η Cersei στέφθηκε Βασίλισσα των Andals ... και η Margaery κάηκε μαζί με τα περισσότερα μέλη από την οικογένειά της. Η Margaery μπορεί να ήταν μερικά βήματα μπροστά από όλους τους άλλους, αλλά κανείς δεν περίμενε ότι η Cersei θα κάνει μια τόσο τολμηρή κίνηση.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.