Τίτλοι τέλους για την Natalie Dormer


Ο πιο λυπηρός θάνατος του φινάλε της 6ης σεζόνΟι παραγωγοί David Benioff και Dan Weiss από την πρώτη στιγμή είχαν ενημερώσει την Natalie Dormer πως η Margaery Tyrell που ήθελαν για τη σειρά δεν θα είχε και πολύ σχέση με αυτήν του βιβλίου και θα έπαιζε μεγαλύτερο ρόλο. Στα βιβλία του George R.R. Martin’s η Margaery είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος περιγράφεται μέσα από τα μάτια των άλλων και ποτέ πραγματικά δεν καταλαβαίνουμε πως είναι σαν άτομο. Η ηθοποιός όμως έδωσε μια διαφορετική όψη στον χαρακτήρα της Margaery και την έκανε μία, από τις πιο δυναμικές γυναίκες και γενικώς, παρουσίες στην σειρά. Φάνηκε από τις πρώτες τις στιγμές στην σειρά πως ήταν ένας χαρακτήρας, που ήξερε να παίζει το παιχνίδι της πολιτικής.

Πρώτη φορά που την είδαμε ήταν πλάι στον Ρένλι Μπαράθηον και φώναζε υπέρ του αδερφού της σε μια μονομαχία, δείχνοντας σεβασμό και στην Μπριεν και στην Κάτελυν Σταρκ όταν πήγε στο στρατόπεδο για να αναζητήσει συμμαχία. Μετά την είδαμε να φτάνει σε ακραίο σημείο για να αποκτήσει διάδοχο από τον ομοφυλόφιλο σύζυγο της προτείνοντας μάλιστα να έρθει ο ίδιος της ο αδερφός για να τον βοηθήσει στην "απόδοση".


Αν και η Μάρτζερι ήταν ικανή στην πολιτική ποτέ δεν υπολόγισε την τρέλα της Σέρσει Λάννιστερ. Τα όπλα της ήταν τα λόγια και η γυναικεία της φύση ακριβώς όπως της έμαθε η γιαγιά της η Ολένα, η οποία  χρησιμοποιούσε τα ίδια όπλα στα νιάτα της. Έτσι έπαιζε το παιχνίδι η Μάρτζερι και πιστεύω πως θα είχε νικήσει κιόλας την Σέρσει αν η κατάσταση είχε εξελιχθεί υπό τους δικούς της όρους. Αυτό φάνηκε πάρα πολύ στην 5η σεζόν μετά από τον γάμο της με τον Τόμμεν, τον οποίο μπορούσε να τον χειριστεί εύκολα και να τον οδηγήσει σε σημείο που βόλευε την ίδια και τους σκοπούς της. Σε εκείνο το σημείο είχε ταπεινώσει την Σέρσει τόσο πολύ που δεν μπορούσε να την κοιτάξει στα μάτια, μέχρι που την πρόσβαλε και μπροστά στις φίλες της και η Σέρσει δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για αυτό.


Τελικά το μοιραίο λάθος της ήταν που υποτίμησε την Σέρσει, η οποία ήταν ικανή να σκοτώσει για να αποκτήσει αυτά που ήθελε. Δυστυχώς η Μάρτζερι δεν το υπολόγισε αυτό και οδηγήθηκε άθελα στον θάνατο της και της οικογένειας της, πρώτα με την συμφωνία που έκανε η Σέρσει με τον High Sparrow, πράξη που υπονόμευσε την νεαρή βασίλισσα και έπειτα, ενώ νόμιζε πως είχε το πάνω χέρι προσποιώντας ότι ήταν με το μέρος της Πίστης, μπαμ η πρώην βασίλισσα Σέρσει Λάννιστερ έκανε το αδιανόητο και έκαψε το Σεπτ με τους Τυρέλ, τον θείο της Κέβαν και τον High Sparrow μέσα εξολοθρεύοντας έτσι όλον της τον ανταγωνισμό.


Στην τελευταία της στιγμή η Μάρτζερι συνειδητοποίησε ότι ο εχθρός της ήταν ικανός για όλα, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά και έτσι το μόνο άτομο επιζών από τον οίκο Τυρέλ είναι η γιαγιά της Ολένα, που αναζητά εκδίκηση για την οικογένεια της. Κρίμα, γιατί πιστεύω όλοι θα θέλαμε να δούμε την Μάρτζερι να συζητεί με την Νταενέρυς για πολιτική και παιχνίδια. Αποχαιρετούμε την Μάρτζερι Τυρέλ και ευχόμαστε στην Natalie Dormer καλή τύχη στο μέλλον και στην καριέρα της.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.