Οι «καλύτεροι» θάνατοι της 6ης σεζόν!

Δεν έχει σημασία αν σε πλήγωσαν ή σε χαροποίησαν.

Ικανοποιητικός, εκδικητικός, θλιβερός, ηρωικός. Ένας θάνατος στο GoT προκαλεί πολλά και ποικίλα συναισθήματα. Ας δούμε 5 θανάτους που έμειναν χαραγμένοι στην μνήμη μας.

1. Χόντορ. Αν και μοιάζει λάθος να τον θεωρούμε τον καλύτερο θάνατο είναι σίγουρα ο σκληρότερος της σεζόν και μια από τις πιο συναισθηματικές στιγμές που περάσαμε. Τραγικός, σοκαριστικός, σπαρακτικός, ηρωικός. Δεν φοράν όλοι οι ήρωες κάπες. Μερικοί κρατούν απλά την πόρτα.
 

2. Ράμσεϊ. Ο αγαπητός κακός του GoT πέθανε φαγωμένος από τα ίδια του τα κυνηγόσκυλα φέρνοντας πανηγυρισμούς όχι μόνο στην Σάνσα και στον Βορρά αλλά και στην πλειοψηφία των φαν. Ήρθε στην αρχή με μπουνιές του Τζον και ολοκληρώθηκε με την παγωμένη και «αδίστακτη» Σάνσα.

3. Γερο-Γουόλτερ Φρέυ. Ο σιχαμένος διοργανωτής του Κόκκινου Γάμου πρόσφερε ικανοποίηση σε όλους αφήνοντας την τελευταία του πνοή στα χέρια μιας Σταρκ. Η Άρυα χρησιμοποιεί τις νέες ικανότητες της, μεταμφιέζεται σε σερβιτόρα και την κατάλληλη στιγμή του κόβει το λαιμό. Και όχι μόνο καθότι πριν τον ταΐζει πίτα φτιαγμένη από τους γιούς του.

4. Ο Ύψιστος Σπάροου. Δύο σεζόν αποτέλεσε την κινητήρια δύναμη των φανατικών της Πίστης και τον μεγαλύτερο κακό της πρωτεύουσας. Ενώ η νίκη του έμοιαζε αμετάκλητη η μοχθηρή και ανελέητη Σέρσεϊ γυρίζει το παιχνίδι και τον καίει μέσα στον οίκο των θεών του.

5. Wun Wun. Η Μάχη των Μπάσταρδων ήταν ένα επικό επεισόδιο γεμάτο από συγκλονιστικές στιγμές. Στην καρδιά της μάχης και ψηλότερα από όλους ο γίγαντας Wun Wun. Χωρίς αυτόν η μάχη δεν θα ήταν η ίδια προσφέροντας το τέλος της με το σπάσιμο της πόρτας στο Γουίντερφελ. Καθώς τελικά έπεσε κάτω από τα βέλη των Μπόλτον ήταν ο Ράμσεϊ που του έφερε το μοιραίο χτύπημα στο μάτι. Απροσδόκητα συναισθηματική στιγμή και ο θλιβερότερος θάνατος του επεισοδίου.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.