Νέοι ρόλοι για την 7η σεζόν του Game of Thrones!


Πριν από κάθε νέα σεζόν του Game of Thrones εμφανίζονται οι νέοι ρόλοι που θα πάρουν μέρος στην σειρά.

Συνήθως συμβαίνει λίγο νωρίτερα αυτό, αλλά με την πρεμιέρα της 7ης σεζόν να ξεκινά αργότερα από το συνηθισμένο, υπήρξε καθυστέρηση. Παρακάτω έχουμε τις πρώτες περιγραφές και αναλύσεις.

Ιερέας, στα 60 του. "Αναζητείται ένας σεβάσμιος ιερέας με ηθικό κύρος και βαρύτητα. Η σειρά αναζητά έναν λευκό ηθοποιό. Έχουν προγραμματιστεί να γίνουν γυρίσματα, από τις 22 Σεπτεμβρίου. Ο ιερέας θα είναι ένας σημαντικός άνθρωπος."

Πολεμιστής, 35-45 ετών. "Ο χαρακτήρας θα είναι ένας σκληρός σε εμφάνιση πυγμάχος με μεγάλες ικανότητες, και ο ηθοποιός πρέπει να είναι πολύ καλός σε μεγάλες μάχες. Η παραγωγή  ψάχνει για έναν λευκό ηθοποιό με μια ουδέτερη και μη-σικ αγγλική προφορά. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μέχρι τον Οκτώβριο.

Φρουρός πύλης, "Αυτός ο χαρακτήρας πρέπει να έχει αυτοπεποίθηση, και να είναι δυνατός για να παίξει σε μια εξαιρετική σειρά από σκηνές. Πρέπει να είναι έξυπνος, και με χαρίσματα. Τα γυρίσματα για τον ρόλο του θα πραγματοποιηθούν από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου."

Φρουρός πόλης, στα 30 του. "Αυτός ο τύπος θα έχει μια σημαντική σκηνή στην νυχτερινή περιπολία του. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν για μια εβδομάδα στα μέσα Οκτωβρίου."

Έμπορος, στα 40 του. "Το HBO θέλει έναν ηθοποιό για αυτό το μέρος. Αυτός θα εμφανιστεί σε ένα πανδοχείο κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής βραδιάς. Ο ρόλος είναι ανοικτός για τη φυλή και την εμφάνισή του. Τα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Νοεμβρίου."

Ο χαρακτήρας μάλλον δεν θα είναι από το Westeros. Ο τύπος θα μπορούσε να είναι από το Dorne, για παράδειγμα, ή από το Essos.

Μια αγαπητή κυρία, "Ο ρόλος περιγράφεται ως μια ελκυστική νεαρή κοπέλα που είναι σίγουρη για το μυαλό της. Και πάλι, η παραγωγή είναι ανοιχτή όσον αφορά τη φυλή και την εθνικότητα. Θα πραγματοποιηθούν γυρίσματα για μια εβδομάδα στις αρχές Οκτωβρίου. Ω, και το μέρος απαιτεί πλήρη γυμνότητα."

Νεαρός Κύριος, "Αυτός ο τύπος θα είναι ένας ψηλός, όμορφος νεαρός άρχοντας. Οι παραγωγοί θέλουν έναν λευκό ηθοποιό. Οι σκηνές θα πραγματοποιηθούν στις 20 Σεπτεμβρίου."

Υπολοχαγός, "Ο υπολοχαγός πρέπει να έχει αθλητική εμφάνιση, καλή φυσική κατάσταση, και να είναι πειθαρχημένος πολεμιστής. Οι παραγωγοί θέλουν κάποιον που να είναι λευκός. Αυτός θα κάνει γυρίσματα για αρκετές ημέρες σε τρεις εβδομάδες από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου. Ακούγεται σαν να είναι μέλος των Dothraki."[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.