Λεπτομέρειες από την Ισπανία σχετικά με την 7η σεζόν του Game of Thrones


Τα γυρίσματα για την 7η σεζόν του Game of Thrones θα ξεκινήσουν σε δύο εβδομάδες, και σήμερα έχουμε νέες πληροφορίες σχετικά με κάποιες τοποθεσίες στην Ισπανία.

Το Los Siete Reinos επιβεβαιώνει τις φήμες που έχουμε ακούσει από την Ισπανία, σχετικά με τις τοποθεσίες των γυρισμάτων της πόλης Cáceres και Malpartida, που βρίσκεται στην επαρχία Cáceres. Οι περιοχές αναφέρθηκαν ως νέες τοποθεσίες τον Ιούλιο με τον Hoy να δηλώνει ότι τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν το Νοέμβριο.

Όσον αφορά την Malpartida, τα γυρίσματα θα αρχίσουν τον Οκτώβριο. Είναι πολύ πιθανόν να
γυριστούν σκηνές με τους  "Dothraki" αν και δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί επίσημα.

Φήμες ακόμη αναφέρουν ότι ο σκηνοθέτης Mark Mylod παρατηρήθηκε στην περιοχή Malpartida πριν από λίγες εβδομάδες. Οι πηγές του WotW επιβεβαιώνουν ότι κατά τους μήνες Ιούλιο, ο σκηνοθέτης Jeremy Podeswa τσέκαρε τις περιοχές Cáceres, καθώς και τις Cordoba, Σεβίλλη, και άλλα μέρη της χώρας.

Πιστεύεται ότι το Game of Thrones θα κάνει γυρίσματα στην Malpartida του Los Barruecos. Η όμορφη και βραχώδεις περιοχή θα μπορούσε να προσφέρει μια ενδιαφέρουσα τοποθεσία για να γυριστούν σκηνές με την Daenerys.

Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην ίδια την πόλη της Cáceres, με επίκεντρο την περιοχή της Παλιάς Πόλης. Οι άνθρωποι του HBO επισκέφθηκαν διάφορα σημεία στην περιοχή, συμπεριλαμβανομένου του Torre de Bujaco και του Torre de los Púlpitos.

Σύντομα θα έχουμε και νέες πληροφορίες για τα γυρίσματα της 7ης σεζόν.[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.