Θα επιστρέψει ο Καλ Ντρόγκο στην 7η σεζόν του Game of Thrones ;


Το καστ του Game of Thrones προετοιμάζεται για την παραγωγή της έβδομης σεζόν. Αυτό προφανώς και σημαίνει πως οι φήμες θα αρχίσουν να δίνουν και να παίρνουν.

Ο Jason Momoa, ο οποίος έπαιζε τον Khal Drogo (σύζυγο της Daenerys) στην πρώτη σεζόν, και ο οποίος θα παίξει τον... Aquaman στις προσεχείς ταινίες της DC, επισκέφτηκε πρόσφατα την Ιρλανδία, όπου γυρίζεται και μεγάλο μέρος της σειράς.

Ο Momoa, λοιπόν, "πόσταρε" μία φωτογραφία στο Instagram όπου ποζάρει πίνοντας μπύρα με τους δημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς, David Benioff και D.B. Weiss.Πολλοί fans, λοιπόν, το έχουν εκλάβει ως απόδειξη πως ο Momoa επιστρέφει στο Game of Thrones, και πως ο... πεθαμένος Khal Drogo θα επιστρέψει στη ζωή.

Όσο τέλεια να είναι αυτή σαν ιδέα, μάλλον δεν πρόκειται κάτι τέτοιο να συμβεί.

Εάν κάποιος παρατηρήσει και άλλες αναρτήσεις του Momoa θα καταλάβει πως βρίσκεται στην Ιρλανδία επειδή απλά... λατρεύει την μπύρα Guinness. O ίδιος έχει ανεβάσει 15 φωτογραφίες όπου και κάνει τουρ του διάσημου εργοστασίου της Guinness ενώ πίνει τη θρυλική μπύρα, αποδεικνύοντας πως όσο και να το θέλαμε, μάλλον δεν πρόκειται να επιστρέψει.

Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.