7 στοιχεία που κάθε φανατικός Γκοτιανός θέλει να δει σε spinoff

Σειρά ή ταινία

Τώρα που το GoT θα τελειώσει σε 8 σεζόν κανείς πιστός της σειράς δεν μπορεί να φανταστεί την ζωή χωρίς την λατρεμένη του σειρά (ας κλαφτούμε λίγο) οπότε τι καλύτερο από ένα spinoff;! Υπάρχουν φήμες που θέλουν να γίνονται ήδη κάποιες συζητήσεις γύρω από το μέλλον του Γουέστερος. Φυσικά είναι πάρα μα πάρα πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο και το HBO δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα από το υποθετικό πλάνο. Αν κάτι τέτοιο γίνει πραγματικότητα η μελλοντική σειρά ή ταινία θα έχει ήδη κοινό το οποίο επιθυμεί να δει κάποια πράγματα όπως χαρακτήρες και αρκετές επεξηγηματικές στιγμές.

1) Αν και τα spinoff εισάγουν νέους χαρακτήρες, ειδικά στην συγκεκριμένη περίπτωση θα ήταν σωστή η ύπαρξη σύνδεσης με παλαιότερους και παραμονή στις πραγματικές ρίζες του GoT. Θα πρέπει να υπάρξουν αναφορές σε γεγονότα και χαρακτήρες για να μην αγνοηθεί η οντότητα σε μεταφορά πολλών χρόνων μετά το φινάλε.

2) Σε συνέχεια του παραπάνω το νέο εγχείρημα θα πρέπει να μας χαρίσει πολλά easter eggs. Είναι στοιχείο που ενθουσιάζει και αγαπούν οι φαν, βρίσκοντας τις κρυφές αναφορές και στοιχεία του παρελθόντος.

3) Δράκοι! Η σειρά μπορεί να ζήσει χωρίς τους υπέροχους δράκους της Ντάνυ; (έστω και χωρίς αυτή!)

4) Οι πιθανότητες λένε πως το GoT δεν θα φέρει κλείσιμο στις ιστορίες όλων των χαρακτήρων μέχρι την 8η σεζόν, ειδικά μην έχοντας πλέον τα δέκα επεισόδια ανά σεζόν. Έτσι θα μείνουν εκκρεμότητες τις οποίες το spinoff θα αποτελούσε έναν ιδανικό τρόπο για κλείσιμο.

5) Ένα από τα σούπερ στοιχεία στο GoT έχει να κάνει με τις ολοκληρωμένες και δυνατές προσωπικότητες παρά το μεγάλο κάστ ή τον λίγο χρόνο μερικών στην οθόνη. Το spinoff θα πρέπει να ακολουθήσει αυτή την φόρμουλα ώστε να χαιρόμαστε για τους ήρωες και να μισούμε τους κακούς.

6) Λυάννα Μόρμοντ. Γιατί οτιδήποτε την περικλείει εγγυάται επιτυχία.

7) Άφθονο ποτό!πηγή
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.