Πρόωρες προβλέψεις για την 7η σεζόν

O θάνατος παραμονεύει!

Τώρα που ξεκινούν τα γυρίσματα θα πάρουμε μια ιδέα από φωτογραφίες και παρουσίες ηθοποιών αλλά μέχρι τότε το μόνο που μπορούμε είναι να παραμείνουμε στις θεωρίες! Με 13 μόνο επεισόδια μέχρι το οριστικό τέλος της σειράς και αν λάβουμε υπόψη μας το τελευταίο μακελειό / ξεκαθάρισμα η 7η σεζόν θα έχει αίμα και καθοριστικά γεγονότα. Ίσως αφήσουν την μεγάλη μάχη με τους Γουόκερς για την 8η ή εκεί δούμε Ντάνυ ενάντια σε Τζον. Ως τότε ας κάνουμε κάποιες πρόωρες προβλέψεις.

1) Πτώση του Τείχους
Αφήσαμε τον Μπραν έξω από το Τείχος. Εκεί όπου αποχαιρέτησε τον θείο Μπέντζεν ο οποίος δεν μπορεί να περάσει λόγω της μαγείας. Τον Μπραν δεν εμποδίζει τίποτα να περάσει και να μοιραστεί την γνώση του στην επερχόμενη απειλή. Κάτι που ήδη κάνει και ο Τζον στο Βορρά οπότε το λογικό θα ήταν να συναντηθούν. Περνώντας το Τείχος, αν υποθέσουμε ότι το σημάδι του Βασιλιά μένει πάνω του, αυτόματα οδηγεί την απειλή στον Βορρά. Μιας και το Τείχος φτιάχτηκε από τους Πρώτους Ανθρώπους και δέθηκε με την μαγεία των Παιδιών του Δάσους αποτελεί ένα εμπόδιο για τους νεκρούς. Ο Βασιλιάς λοιπόν για να περάσει θα πρέπει να το ρίξει. Έχει αρκετή δύναμη; Κι αν ναι θα το δούμε στο τέλος της 7ης σεζόν ή θα τους κρατήσουν μακριά ως την τελειωτική μάχη της 8ης;


2) Η αλήθεια
Μετά από την αποκάλυψη της πατρότητας του από τη σειρά και σύμφωνα με τα παραπάνω ο Τζον θα μάθει μέσω του Μπραν την αλήθεια της καταγωγής του. Μια αποκάλυψη που θα διακινδυνεύσει τη νέα του θέση ως Βασιλιάς του Βορρά και Λευκός Λύκος. Εκτός του Μπραν μας έχουν ψυλλιάσει αρκετά οι αναφορές και αντιδράσεις του Μικροδάχτυλου (σε όλες τις σεζόν). Μήπως ξέρει κάτι παραπάνω για την ιστορία; Όπως κι αν μαθευτεί η 7η σεζόν και ο ερχομός της Ντάνυ μοιάζουν κατάλληλη στιγμή για αποκάλυψη και συνάντηση τους.

3) Τα πράγματα που κάνουμε για την αγάπη
Στην πρωτεύουσα έχουμε τη νέα Βασίλισσα Σέρσεϊ, «απαλλαγμένη» από την ύπαρξη των παιδιών της και έτοιμη για όλα. Την στιγμή της στέψης της φτάνει ο καθαρά δυσαρεστημένος Τζέιμι που πολλοί πιστεύουν ως τον valonqar δλδ τον μικρό αδερφό της προφητείας (μιας και βγήκε δεύτερος στη γέννα) και αυτόν που θα περάσει τα χέρια του γύρω από το λαιμό της και θα την πνίξει. Αν και το κομμάτι της προφητείας δεν αναφέρθηκε στην σειρά ο θάνατος της Σέρσεϊ μοιάζει αναπόφευκτος. Μια ακόμη πλευρά του ίδιου νομίσματος θέλει ως θήτη την Άρυα και την δυνατότητα να αλλάζει μορφές περνώντας στο κάστρο και σκοτώνοντας της. Άλλωστε ακολουθεί μια λίστα. Οι υποψήφιοι βέβαια δεν τελειώνουν εδώ καθότι υπάρχει και άλλος μικρότερος αδερφός ο Τύριον που φτάνει πια στο Γουέστερος αλλά και το Σάντορ (ως μικρότερος αδερφός του Βουνού) που πιο λογικό να κατευθυνθεί στον Βορρά με την συνοδεία της Αδελφότητας.

4) Η γνώση είναι δύναμη
Μπορεί να μην απολαύσαμε αρκετά τον Σαμ στην 6η σεζόν αλλά δεν έχουμε τελειώσει μαζί του. Ο ερχομός του στην Όλνταουν και στην τεράστια βιβλιοθήκη της τον οδηγούν σε μάεστερ αλλά και στην απόλυτη γνώση. Θα πρέπει να ανακαλύψει κάποιος στοιχείο μεγάλης σημασίας για την μάχη με τους Γουόκερς. Υπάρχουν φήμες για την ανακάλυψη της τέχνης του Βαλυριανού ξίφους ή του δρακόγυαλου που έχει μια λογική γιατί θα επέτρεπε έτσι στους ανθρώπους να πολεμήσουν ισάξια τους Γουόκερς.

5) Συμμαχίες
Έχουμε τον ξεχασμένο Euron που φτιάχνει καράβια για την Ντάνυ, η οποία Ντάνυ όμως συμμάχησε με τα ανίψια του… οπότε μένει στον άσο. Με τις άσχημες σχέσεις που έχουν με τον Βορρά και τις υπόλοιπες συμμαχίες ισχυρών οίκων με την Ντάνυ το μόνο που φαίνεται να μένει στους Σιδερογέννητους είναι να κοιτάξουν προς την πρωτεύουσα. Με την Σέρσεϊ έχουν έναν κοινό εχθρό την Ντάνυ που έρχεται να πάρει τη θέση της στα Επτά Βασίλεια. Η Σέρσεϊ ακόμη έχει απέναντι μισητούς εχθρούς (Μαρτέλ και Ταϊρέλ) και θα χρειαστεί βοήθεια. Τώρα αν θα υπάρξει γάμος για να δέσει η συμμαχία είναι ένα ζήτημα καθότι η Σέρσεϊ δεν μοιάζει έτοιμη να μοιραστεί τον Σιδερένιο Θρόνο όμως κάτι θα πρέπει να προσφέρει.

6) Το Χέρι
Ο Τύριον είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες και ο αγαπημένος των περισσότερων φαν. Πλέον ως Χέρι έχει κερδίσει την εύνοια της Ντάνυ αλλά θα έρθει αντιμέτωπος με τους συμμάχους της και ειδικά την Ελλάρια και τσούρμο Μαρτέλ, υπεύθυνοι για το θάνατο της Μυρσέλλα. Ο Τύριον ήταν αυτός που έστειλε την Μυρσέλλα στο Ντορν για ασφάλεια. Τι θα γίνει όμως όταν το μάθει;

7) Σάνσα και Μικροδάχτυλος
Αν και τα αδέρφια Σταρκ (που δεν ξέρουν την αλήθεια) βρίσκονται πλέον στο νεοαποκτηθέντα Γουίντερφελ υπάρχει η σκιά του Μικροδάχτυλου. Στην 6η σεζόν η Σάνσα χώρισε τους φαν δημιουργώντας μια περίεργη αντίδραση ως προς τον Τζον και περιμένουμε τι εξέλιξη θα υπάρξει στην 7η. Πιθανό η σειρά να συνεχίσει το ίδιο παιχνίδι μεταξύ τους αλλά θα φτάσει να τον προδώσει για τα μάτια του Μικροδάχτυλου; Μάλλον απίθανο. Δεν ξέρουμε αν θα είναι οι αποκαλύψεις που θα φέρει ο Μπραν ή η γνώμη που έχει για τον ίδιο τον Μικροδάχτυλο αλλά ο δεύτερος μοιάζει προς το τέλος του.

8) Απρόσωπη
Μετά το μεγάλο ταξίδι η Άρυα είναι πίσω στο Γουέστερος και σκοτώνει εχθρούς. Θα πάει στο Γουίντερφελ ή θα πέσει πάνω σε Κυνηγόσκυλο, Μπριεν και λοιπούς; Ή μήπως κατευθυνθεί μόνη για να σκοτώσει την Σέρσεϊ; Φυσικά μια επανένωση της με τα αδέρφια, όλοι μαζί στο Γουίντερφελ, θα ήταν μοναδική. Σε αυτό το ταξίδι (από τους Δίδυμους στο Γουίντερφελ) θα μπορούσε να συναντήσει την Αδελφότητα και τον Σάντορ και να γίνουν για ακόμη μια φορά το επιτυχημένο δίδυμο. Ίσως όλοι μαζί πέσουν πάνω στην Μελισάνδρα μιας και πρέπει να παίξει κάποιον ρόλο. Ακόμη υπάρχουν οι Μπριεν και Ποντ που έφυγαν κρυφά από το Ρίβερραν και πάνε στον Βορρά. Τέλος τραβηγμένη θεωρία θέλει την επιστροφή του Γκέντρυ στην σειρά. Η Άρυα έχει τις περισσότερες επιλογές σεναριακά ακόμη και με τον χαμένο ανταρόλυκο Νυμέρια να παραμονεύει κάπου στα δάση.
πηγή
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.