Η Bella Ramsey (Lyanna Mormont) μιλά για την εμπειρία της στην 6η σεζόν του Game of Thrones


Η 12χρονη Bella Ramsey εξακολουθεί να μην μπορεί να παρακολουθήσει Game of Thrones (οι γονείς της τις επιτρέπουν να βλέπει τις σκηνές της).

Ο χαρακτήρας της, Lyanna Mormont, ήταν η αποκάλυψη της 6ης σεζόν. Το UK arts outlet Leftlion μίλησε πρόσφατα με την Ramsey για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το χρόνο της στην σειρά. Η συνέντευξη συνοψίζεται σε μία φράση: "Μου άρεσε πάρα πολύ." "Μου αρέσει η αγριότητα και η ωριμότητα της Lyanna" όπως λέει η ηθοποιός. "Δεν είναι τόσο πολύ η αγριότητα, αλλά ο καθένας λέει πάντα, δεν μπορώ να πιστέψω ότι είστε μόνο δώδεκα."Όπως το Leftlion επισημαίνει, η Lyanna σχεδόν ακολούθησε στη μάχη τον Jon Snow κατά τη διάρκεια του "Battle of the Bastards." "Ναι, και κοίταξε με ένα βλέμμα θανάτου τον Ramsay Bolton" απάντησε η ηθοποιός. Φαίνεται σαν η Ramsey να γνωρίζει πολύ καλά τη φήμη της στο διαδίκτυο, Υπάρχουν στιγμές που χαριτολογώντας μιλά, μιμούμενη την Lyanna Mormont σε πραγματικές καταστάσεις της ζωής, Της αρέσει πολύ και όποτε μπορεί το κάνει.

"Κάποια στιγμή ήμασταν στο τραπέζι και εγώ συνέχισα να κάνω την Lyanna. Η μαμά μου φοβήθηκε γιατί δεν σταμάταγα. Αν κάποιος άρχιζε να γελάει μαζί μου, φώναζα, μην γελάτε στο σπίτι μου. Κανείς δεν θα γελά μαζί μου."
Η Ramsay επιλέχθηκε για την οντισιόν με έναν ενδιαφέροντα τρόπο. Αφού αποφάσισε να πάρει μέρος σε εκπαίδευση για νέους ηθοποιούς στην Αγγλία, είχε κάτι αναπάντεχο:

"Ήμουν κάτω στο Εργαστήριο, για την νέα ταινία BFG. Έκανα όλο το σενάριο, και στη συνέχεια με ρώτησαν αν είχα ποτέ ένα όνειρο που θα μπορούσα να κάνω πολλούς να με θυμούνται. Τους είπα κάτι παράξενο: Ένας γεωργός να με κυνηγάει, με πολλά σκυλιά. Αυτό ήταν που τους έκανε εντύπωση. Είπαν ότι δεν είχα την εμφάνιση «Χόλιγουντ» για το BFG, αλλά είπαν ότι θα συνεχίσουν να ψάχνουν πράγματα για μένα."

Μετά ήρθαν πίσω με μια οντισιόν για το Game of Thrones. "Λέω πάντα στους ανθρώπους πως όλη αυτή η υποκριτική ήρθε με το όνειρό που είχα", είπε.

Ευτυχώς, η Ramsay επιλέχθηκε για την σειρά και μας έδωσε μερικές υπέροχες σκηνές.

"Μου άρεσε όλο αυτό, γιατί ήταν πραγματικά αστείο. Γνώρισα αρκετούς ηθοποιούς όπως τον Peter Dinklage, που ήταν πραγματικά υπέροχος. Γνώρισα επίσης την Emilia. Ήμουν το μόνο παιδί μαζί τους, αλλά δεν μου φέρονταν σαν ένα μικρό παιδί, το οποίο ήταν καλό."

"Η αγαπημένη σκηνή της ήταν από το φινάλε "Οι άνεμοι του χειμώνα," όταν σηκώνεται και ντροπιάζει τους Βόρειους άρχοντες δηλώνοντας την πίστη της στον Jon Snow νωρίτερα. Το μόνο μειονέκτημα σε αυτό το σκηνικό ήταν ότι το στούντιο ήταν πραγματικά ζεστό, και η πολλή ζέστη σίγουρα δεν είναι το αγαπημένο μου," όπως είπε.

Η Bella Ramsey ήταν μια απόλαυση, και ελπίζουμε ότι θα την δούμε πάλι στην 7η σεζόν του Game of Thrones.
Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.