Θεωρία: Χαρακτήρες που θα μπορούσαν να είναι ο Αζόρ Αχαι (εκτός Τζον και Ντάνυ)


Μετά την λύση του μυστηρίου για την πατρότητα Τζον και την επιβεβαίωση της θεωρίας ήρθε η στιγμή να προχωρήσουμε με σε ακόμη μια - της προφητεία του ήρωα Αζόρ Αχαι. Πατήστε εδώ για λεπτομέρειες.

Αν και ο Στάννις θεωρείται από πολλούς ως ο πρίγκιπας στην σειρά τον έφαγε με μπαμπεσιά η Μπριεν οπότε αποκοπούμε από τα βιβλία και αναφερθούμε μόνο σε χαρακτήρες της τηλεοπτικής σειράς.

Ο Αζόρ Αχαι πρέπει να έχει αίμα δράκου; Να γεννηθεί από καπνό και αλάτι καθώς ένα αιματοβαμμένο αστέρι θα λάμπει στον ουρανό; Αν ναι τότε μιλάμε για Τζον ή Ντάνυ. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι στην ερμήνευση της προφητείας και πολλές θεωρίες πάνω σε αυτό. Ας δούμε μερικές.

Τύριον. Ακόμη ένας του οποίου πέθανε η μάνα στην γέννα, όπως Τζον και Ντάνυ, είναι ο αγαπητός νάνος. Σε συνδυασμό με την θεωρία της πατρότητας του Τύριον οι φαν τον βάζουν στην θέση του πρίγκιπα. Το ίδιο ισχύει περίπου και για τον Τζέιμι αν και φαίνεται μέχρι στιγμής να έχει διαφορετικό πεπρωμένο.
Σάντορ. Ο τελευταίος που κρατούσε το φλεγόμενο σπαθί που ταιριάζει με την θεωρία και είδαμε στην σειρά είναι ο Μπέρικ Ντοντάριον. Με την αναγέννηση κατά κάποιο τρόπο του Κυνηγόσκυλου και της επανένωσης με τον Μπέρικ μερικοί υποστηρίζουν πως το σπαθί θα περάσει στα χέρια του και θα γίνει αυτός ο ήρωας της προφητείας.Σαμ. Ο αγαπημένος χαρακτήρας του Μάρτιν που έχει σκοτώσει Γουόκερ και πλέον έχει ένα Βαλυριανό ξίφος είναι ακόμη ένας υποψήφιος.Τζόρα. Μια θεωρία από τον MatPat και των Film Theorists.Μίρα. Συνεχίζοντας την θεωρία του ήρωα ως μια αναγεννημένη γυναικεία μορφή η Μίρα έχει ένα ήρεμο παρελθόν παρασκηνιακού Βόρειου ήρωα που θα μπορούσε να προχωρήσει σε πρωταγωνιστικό ρόλο.


Καλ Ντρόγκο. Μιας και το αστέρι ή το αλάτι και ο καπνός μπορούν να ειρηνευτούν με πολλούς τρόπους, η τότε επαναφορά του Καλ από την Ντάνυ του δίνει σύμφωνα με φαν έναν άλλο ρόλο.Γκέντρυ. Ο χαμένος Μπαράθεον έχει μια αδύναμη σχέση με αίμα δράκων από την μεριά του πατέρα του.


πηγη
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.