Ο Daniel Portman μίλησε για το τέλος του Game of Thrones


Υπάρχουν τρία πράγματα που λέγεται ότι είναι βέβαιο: ο θάνατος, οι φόροι, και το τέλος του Game of Thrones.

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, στην Ένωση Κριτικών Τηλεόρασης, ο πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι η 8η σεζόν του Game of Thrones Season θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς. Στη συνέχεια, ένας εκπρόσωπος του HBO φάνηκε να αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί να έχουμε κι άλλο από GoT, αν και αυτό θα μπορούσε να είναι σε σχέση με ένα prequel ή spinoff της σειράς.

Μιλώντας για το τέλος του Game of Thrones, ο ηθοποιός Daniel Portman, που παίζει τον ρόλο του Podrick Payne, μίλησε στο Digital Spy για το πώς αισθάνεται γι 'αυτό. "Κάποια στιγμή θα συνέβαινε αυτό, έτσι δεν είναι;" είπε "Αλλά είναι λυπηρό. Κανείς δεν περίμενε να έχει τέτοια επιτυχία. Είναι μια εξαιρετική σειρά και είναι κρίμα που φτάνει στο τέλος της"

"Χαίρομαι να εργάζομαι σε κάτι που είναι τόσο καλογραμμένο και τόσο καλά σκηνοθετημένο. Είναι πραγματική χαρά να βρίσκομαι σε αυτή την εταιρεία και να έχω κάνει τόσες πολλές θαυμάσιες σχέσεις. Αλλά αυτή είναι η ζωή ενός ηθοποιού. Είμαι πολύ τυχερός που όλο αυτό το χρονικό διάστημα παίζω αυτό τον χαρακτήρα, που κάποια στιγμή όμως θα τελειώσει."

Όσον αφορά τον χαρακτήρα του θα είναι στην 7η σεζόν, και μπορεί και στην 8η, αλλά ο Portman δεν θα μπορούσε να πει κάτι γι'αυτό. Ωστόσο, ο ίδιος είπε ότι έχει μάθει πολλά σχετικά με το τι χρειάζεται για να είναι ένας καλός άνθρωπος λόγω του ρόλου του στην σειρά.
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.