Η Ηθοποιός Diana Rigg λέει ότι η Lady Olenna Tyrell είναι "πολύ κακή"


Η Diana Rigg πρόσφατα έδωσε συνέντευξη στο BBC Hardtalk του Stephen Sackur και μίλησε για το χρόνο της ως Olenna Tyrell, και για την φιλοσοφία της.

"Αν κάνετε τη δικαιοσύνη στην υποκριτική, θα πρέπει να έχετε μια βαθιά γνώση της ανθρώπινης κατάστασης και για τον εαυτό σας", είπε η ηθοποιός.

Αυτός είναι ένας υψηλόφρον τρόπος σκέψης, αν και η Rigg παραδέχεται ότι όταν της προσφέρεται κάτι δεν σταματάει. "Γενικά πιστεύω, αν δεν το κάνω, θα είναι μια πρόκληση," όπως λέει.


Όσο για το χρόνο της ως Olenna, η Rigg λέει ότι είναι βαθιά ευγνώμον που πήρε μέρος στην σειρά, αν και στην αρχή δεν είχε συνειδητοποιήσει τι σήμαινε. "Δεν γνώριζα ότι είχα πάρει μέρος σε κάτι τόσο τεράστιο", είπε. Ακόμα, θεωρεί το ρόλο σημαντικό και λέει "Πραγματικά απολαμβάνω αυτό που κάνουμε."

Το πιο περίεργο, είναι ότι η Rigg κάνει ένα σχόλιο για την Olenna και λέει  "Ω ναι. Είμαι επίσης αρκετά κακή. Είμαι καλή στο κακό".

Εκείνη έβαλε το χεράκι της για να πεθάνει ο Βασιλιάς Joffrey, αλλά σε γενικές γραμμές, τα κίνητρα της Olenna είναι συμπαθητικά, ακόμα και αν έχει κάνει κάποια αμφισβητήσιμα πράγματα στο όνομα της οικογένειάς της για το καλό.


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.