Εκδότης του George R.R. Martin υπερασπίζεται τη μεγάλη αναμονή για τo "The Winds of Winter"


Με το που ανακοινώθηκε ότι το Game of Thrones θα ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια με την 8η σεζόν, η προσοχή έχει στραφεί προς τον συγγραφέα George R.R Martin, καθώς οι φαν αναρωτιούνται αν θα τελειώσει το "The Winds of Winter", το επόμενο βιβλίο του, A Song of Ice and Fire πριν από την επερχόμενη έβδομη σεζόν της σειράς.

Η τελευταία λέξη από τον ίδιο τον άνθρωπο ήρθε τη Δευτέρα, όταν έγραψε για την επερχόμενη εικονογραφημένη έκδοση του A Game of Thrones, το πρώτο βιβλίο της σειράς του. "Πέρασαν είκοσι χρόνια και ακόμα γράφω... εξακολουθώ να εργάζομαι για το 6ο βιβλίο", έγραψε. "Συγγνώμη, αλλά δεν έχω καμία ανακοίνωση" Ακόμη ούτε οι εκδότες του Martin γνωρίζουν κάτι διαφορετικό. "Είμαι σαν τον Jon Snow", είπε ένας από τους εκδότες "Δεν ξέρω τίποτα."

Ο Johnson, ωστόσο, υπερασπίζεται τον Martin λέγοντας κάποια πράγματα για τον συγγραφέα. "Αξίζει αυτή η αναμονή, έχει γράψει υπέροχα βιβλία τα τελευταία 20 χρόνια", είπε.

Το πιο πρόσφατο βιβλίο του "A Dance with Dragons" ήταν πολύ μεγάλο. Αν Οι άνεμοι του χειμώνα πρόκειται να είναι παρόμοιο ή μεγαλύτερο, θα μπορούσε να εξηγήσει αυτή την αναμονή. Επίσης, το χρονικό διάστημα που συνήθως χρειάζεται για να γράψει ένα βιβλίο είναι 6 χρόνια, οπότε το The Winds of Winter θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2017.


Κατηγορίες ,
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.