Ο Isaac Hempstead Wright μίλησε για το τέλος του Game of Thrones


O Isaac Hempstead Wright (Bran Stark) εμφανίστηκε μαζί με τον συνθέτη Ramin Djawadi στο συναυλιακό γεγονός της Δευτέρας, όπου ανακοινώθηκε ότι ο Djawadi θα περιοδεύσει για να παίξει μουσική από την σειρά.

Εκεί, παραβρέθηκε το IGN και πήρε συνέντευξη από τον Isaak. Αυτό που τον ρώτησε ήταν σχετικά με το πολυσυζητημένο τέλος του Game of Thrones, που έχει προγραμματιστεί να γίνει στο τέλος της 8ης σεζόν.

"Η σειρά μας αρέσει πολύ, και πραγματικά δεν θέλουμε να τελειώσει. Είμαστε σαν μια αληθινή οικογένεια. Για πολλούς από εμάς, έχουν περάσει επτά χρόνια από την ζωή μας που παίζουμε στο Game of Thrones. Κάθε χρόνο πάμε και καλύτερα, έτσι ώστε όταν όλα τελειώσουν νομίζω ότι θα υπάρξουν πολλοί που θα νιώσουν μια κρίση."

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στα γυρίσματα της 7ης σεζόν, τα οποία θα ξεκινήσουν μέσα στον Σεπτέμβρη, έτσι ώστε οι παραγωγοί να γυρίσουν σκηνές σε ψυχρότερες περιοχές, που αρμόζουν σ 'ένα χειμώνα του Westeros.

"Αισθάνομαι περίεργα, ξεκινώντας πολύ αργότερα, γιατί συνήθως τώρα θα ήμασταν στο Μπέλφαστ για μια δυο εβδομάδες γυρισμάτων, αλλά αυτό είναι λίγο τρομακτικό γιατί θα έχει περισσότερο κρύο."

Τέλος ο Isaac είπε ότι δεν έχει λάβει ακόμη τα σενάρια. 
Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.