Ο Kit Harington πιστεύει ότι οι τελευταίες σεζόν του Game of Thrones θα είναι τρομερές!


Τα βραβεία Emmy πλησιάζουν, και ο Kit Harington είναι μεταξύ των υποψηφίων. 

Το Hollywood Reporter, του πήρε συνέντευξη και συζήτησαν για την υποψηφιότητά του για τον δεύτερο ανδρικό ρόλο σε ένα δράμα, για το ταξίδι του Jon Snow στην 6η σεζόν, και το τέλος της σειράς.

"Ήμουν πιο ενθουσιασμένος από ό, τι νόμιζα ότι θα ήμουν. Πολλοί γύρω μου έλεγαν, μας άρεσε αυτό που έκανες. Αυτό με έκανε να νιώθω πολύ χαρούμενος. Έκλαψα. Και αυτό δεν ήταν κάτι που περίμενα. Περίμενα να είμαι πιο άνετος."

Ο Harington αναφέρθηκε επίσης στην ανάσταση του Jon στο επεισόδιο "Home".

"Αφού έχασα τη ζωή μου στο τέλος της πέμπτης σεζόν, μου είπαν ότι θα επανέλθω, αλλά δεν μου είπαν τίποτα για το πώς. Και σκέφτηκα, πρόκειται να υπάρξει κάποια ριζοσπαστική αλλαγή στον Jon; Θα επανέλθει ως ένα δυσάρεστο πρόσωπο; Και έρχεται πίσω, και είναι το ίδιο. Και τότε σκέφτηκα, «Ω». 'Έρχεται πίσω με γνώση για τη ζωή που πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν, δεν υπάρχει τίποτα μετά από αυτό. Αυτό είναι τρομακτικό για έναν νεαρό άνδρα που πιθανότατα νομίζει ότι θα δει τον πατέρα του αφού πεθάνει. Συνεχίζει προς την άλλη πλευρά και δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Αυτό πρόκειται να τον αλλάξει ριζικά μέσα του. Και το κάνει."

Άλλαξε ή όχι, ο Harington επισημαίνει τη στιγμή στο "Battle of the Bastards", όταν ο Jon κοντεύει να καταπατηθεί.

"Όταν αυτός ξεφεύγει και καταφέρνει να βγει προς τα πάνω, κατά κάποιο τρόπο είναι σαν μια αναγέννηση για τον ίδιο. Ο ίδιος δεν τα παρατάει. Δεν μένει κάτω. Παλεύει για να ζήσει. Αυτό μοιάζει πολύ με την σκηνή της Daenerys που την κρατάνε ψηλά και ελεύθερα οι σκλάβοι. Αυτό ήταν ένα ευτυχές συμβάν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο αυτά τα δύο θα μπορούσαν να συγκριθούν."


"Βασικά, το καλύτερο μέρος του "Battle of the Bastards" ήταν αυτοσχέδια στο σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, ήταν αρκετά σωματικά δύσκολο», είπε. "Ήμουν τόσο χαρούμενος που το επεισόδιο τα πήγε περίφημα, γιατί ξοδέψαμε τόσα πολλά χρήματα, πολύ χρόνο και προσπάθεια."

Ακόμη ο Harington έκανε κάποιες εικασίες σχετικά με το πού η ιστορία θα πάει στα τελευταία κεφάλαια της. (Σημειώστε ότι ο ίδιος δεν είχε παραλάβει τα σενάρια της 7ης σεζόν, όταν έδωσε αυτή τη συνέντευξη.)

"Νομίζω ότι πρόκειται να γίνει κάτι τρομερό, αν υπάρχει μια ευτυχής κατάληξη. Αν υπάρχει οποιοδήποτε είδος νίκης ή ηρωικής στιγμής για τον Jon και όλους τους άλλους. Νομίζω ότι πρόκειται να γίνει κάτι κακό προτού υπάρξει ευτυχής κατάληξη. Νομίζω ότι αυτό που θα μπορούσαμε να δούμε αυτή τη σεζόν είναι οι White Walkers και  ο στρατός των νεκρών να αποκτούν μεγάλη δύναμη. Έτσι, θα είναι συναρπαστικό να το δούμε. Νομίζω ότι ο "χειμώνας είναι επιτέλους εδώ" 


Κατηγορίες
[disqus]

Author Name

Φορμα επικοινωνιας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.